Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Fedezd fel a SALOMON újdonságait és bestsellereit! 👟

nFORM Crossover

Univerzális rendszer a szabadtéri főzéshez, amely egyesíti a méretet, a súlyt és a főzőedények kiváló tulajdonságait. Ezt a termékcsaládot túrázáshoz, autós túrázáshoz, kempingezéshez vagy vízitúrákhoz tervezték. 

Valamikor réges régen az ínyencség és a kempingezés nem volt egyáltalán összeegyeztethető. Így történt tehát, hogy az ínyencek, akik szintén hódoltak a vadonban való élet szenvedélyének, általában szenvedtek. A megpróbáltatások során annál éhesebbek lettek, minél több kompromisszumot kellett kötniük a főzőfelszerelésükkel kapcsolatban... Az nFORM Crossover rendszer ideális megoldás mindazok számára, akik egy hosszú út során gazdag menüt szeretnének anélkül, hogy a teljes otthoni konyhai felszerelésüket magukkal kellene cipelniük... Ráadásul a rendszer mérete a hátizsákos túrázás, kempingezés vagy bármilyen hasonló igényhez igazítható. Az egyes darabok hozzáadásával vagy eltávolításával ez a készlet 2-4 személy számára állítható össze, vagy bárki számára, aki útközben is kényelmesen szeretne étkezni.. Az Ultralight rendszer egyszerűen a modern outdoor életmód felvilágosodása.

 

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.