Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Osprey garancia

Mit is jelent?

 • Az "Élettartamra szóló előny" nem a Polgári Törvénykönyv ide vágó szakaszai értelmében vett minőségi garancia, hanem a vásárló számára a törvényben előírt 24 hónapos minőségi garancián felül nyújtott kedvezmény. Az előny abban rejlik, hogy Osprey felméri a kárt és annak okát. Abban az esetben, ha az Osprey-t kártérítési felelősség terheli, a következő eljárást kell követni. Az értékelés kizárólag az Osprey felelőssége.
 • A világ bármely pontján vásárolt Osprey hátizsákra vonatkozik.
 • Ez a kedvezmény kizárólag az anyag- és gyártási hibákból adódó károkra jár a hátizsák ésszerű élettartama alatt és rendeltetésszerű használata esetén.
 • Az „életre szóló juttatás” nem érvényesíthető egyéb károkra, így különösen mechanikai hibákra, nem megfelelő kezelésre, normál kopásra, légitársaság által okozott károkra, stb.
 • Az "élethosszig tartó kedvezményre" nincs jogszabályi határidő. Természetesen mindent megteszünk, hogy a lehető leggyorsabban foglalkozzunk vele.
 • Az Osprey „életre szóló juttatására” jogilag senki nem jogosult és nem érvényesíthető.

Hogyan működik?

 • Az élethosszig tartó kedvezményt az Outdoor Concept a. s., az Osprey csehországi és szlovákiai forgalmazójánál igényelheti. Kérjük, lépjen kapcsolatba velük az ügyfélszolgálatunkon keresztül: rendelesek@4camping.hu. Egy űrlapot kell kitöltenie, aminek a probléma részletes leírását kell tartalmaznia, és fényképeket kell csatolni a sérült alkatrészről.
 • Az Ön kérelmét az Osprey gyártójával együttműködve értékeljük, majd a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

1. Ha a gyártó úgy ítéli meg, hogy a kárt a termék szokásos elhasználódása, kopása, helytelen kezelése, helytelen használata, baleset vagy a termék élettartamával kapcsolatos ésszerű elvárások túllépése okozza: nem gyártási hibáról vagy anyaghibáról van szó. Kérelmét elutasítjuk.

Ha a hiba javítható, elfogadható áron kínálnak javítást. A javításokat kizárólag az Osprey Europe UK végzi, akinek a hátizsákot el kell küldeni, saját költségen. 

2. Ha a kárt kizárólag anyag- vagy kivitelezési hiba okozza, az Ön kérelmét elfogadjuk.

Ha a hiba javítható, a hátizsákot saját költségen el kell küldeni az Osprey Europe UK-nak, aki ingyenesen megjavítja a hátizsákot. Cím:

Guarantee Department
Osprey Europe Ltd
Talon House
Aston Way, Poole, Dorset
BH12, 4FE
United Kingdom
E-mail: guarantee@ospreyeurope.com
Tel: +44 (0) 1202-413 920

Ha a hiba nem javítható, akkor felajánlják a cserét egy új hátizsákra. Ha azt a modellt már nem gyártják, akkor egy másik modellt ajánlunk fel ugyanabban vagy hasonló értékben. A csere velünk együttműködve történik. Miután a csere elbírálása megtörtént, a hátizsákot saját költségen kell elküldeni a következő címre:

Outdoor Concept a. s.
Americká 54
301 00 Plzeň
Tel: 379 200 614
Email: reklamace@outdoorconcept.cz


Kérjük, ne küldje el a hátizsákot, mielőtt erre felkérnénk!! A kérés nélkül visszaküldött hátizsákot nem fogadjuk el, az Ön költségén visszaküldjük, vagy a csomagot eltűntnek tekintjük.

 • Az élettartam-kedvezmény nem jogosít fel pénzvisszatérítésre vagy a vételár különbözetének megfizetésére, ha olcsóbb hátizsákot választ.
 • Felhívjuk figyelmét, hogy sem az Osprey, sem az Outdoor Concept a.s. nem vállal felelősséget a hátizsák szállítás közbeni elvesztéséért. Ezért mindig olyan szállítmányozó céget használjon a hátizsák szállításához, amelyik megadja a szállítmány számát.
 • Kérjük, ne felejtse el megtisztítani a hátizsákot, mielőtt elküldi! Sem az Osprey, sem az Outdoor Concept Inc. nem fogad el erősen szennyezett vagy bűzös hátizsákot, de egyéb terméket sem.

 

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk