Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Pinnacle outdoor edények

Magas ellenállás, hatékony hőelosztás.

A legjobb teljesítményre és kényelemre szánt anyagok azok számára, akik nem keresik a kompromisszumot. A GSI
úttörő szerepet játszik az eloxált edények kültéri használatában. A felhasznált eloxált felületek számos díjat nyertek, és meghatározták a legjobb kültéri felszerelések színvonalát. Ez a kezelés tökéletesen és teljesen megvédi az alumíniumot a külső környezettel való érintkezéstől. Csak nézze meg felszerelésünket, és azonnal meglátja a különbséget. 

Teflon radiance technológiával 

Elsősorban a DuPont céggel együtt táborozáshoz fejlesztették ki. A RADIANCE technológia forradalmat jelent a tapadásmentes konyhai eszközök felületén. Ez az új technológia minden eddiginél jobban optimalizálja a hőmérséklet eloszlását a főzés során. Ezenkívül a három felületű technológia nagyobb karc- és kopásállóságot biztosít, ami lehetővé teszi a legtöbb fémszerszám használatát.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.