Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Sátorkészlet Outwell Encounter Collection

A 2020-as Outwell Encounter Collection sátor kollekció könnyű és kompakt sátrakat tartalmaz, amely ideális választás egy hétvégi kempingezéshez vagy rövid kirándulásokhoz a szabadban. A nagyszerű műszaki kivitelezés, a kitűnő dizájn és a kiváló minőségű Outtex® 3000 Select anyag megbízhatóan védi Önt az időjárás viszontagságaitól. A gyűjteményben összesen 10 sátor található, amelyek közül mindenki kedvére válogathat, legyen az egy fiatal pár, egy család vagy egy baráti társaság.

Az Encounter kollekció sátrait gyorsan és egyszerűen fel lehet állítani a Duratec Flex System konstrukciónak köszönhetően, amely kiváló minőségű üvegszálas rudakból áll, amelyek jó egyensúlyt biztosítanak az erő és a súly között. A rudak összecsukott állapotban nem foglalnak sok helyet, amit akkor fog értékelni, amikor minden centimétert meg kell gondolnia. A nagy sötétített ablakok és a szürke színű mennyezet sok fényt biztosít. Az ebben a kollekcióban található sátrak széles szúnyoghálós bejárati nyílásokat, 2-5 fő részére tágas, sötétített hálórészeket és kiváló szellőzést kínálnak.

Az innováció és a fontos részletekre való odafigyelés nyilvánvaló. Legyen szó elsötétített hálórészekről, ablakfüggönyökről, viharhorgonyokról, ragasztott varratokról vagy kivehető, vízálló padlóburkolatról emelt falakkal. Természetesen van egy praktikus hordtáska, hogy könnyen hordozható legyen. 

A következő sátrak vannak a 2020-as kollekcióban: Cloud 2Cloud 3Cloud 4Cloud 5Earth 2Earth 3Earth 4Earth 5Dash 4Dash 5

 

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.