Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Usušil & syn

Történetünk arról, hogy hogyan hagytuk ott a munkánkat, és hogy hogyan kezdtünk el húst szárítani

Utunk már jóval maga a cég megalakulása előtt elkezdődött, aminek köszönhetően már elégedett vásárlóknak küldhetjük a szárított húsunkat. Néhány hónappal 2015 vége előtt hoztuk haza a tengerentúlról a lelkesedést, hogy kipróbáljuk a saját húsaink szárítását, és néhány hónappal később már vittük is az első adagot egy szilveszteri buliba, ahol az első kóstolás után hirtelen mind elpárolgott.

Ekkor gondoltuk először, hogy jó lenne egy nap a szárított hús készítéséből megélni. Így fokozatosan elkezdtünk többet termelni, és meggyőződtünk arról, hogy a húsunk ízét barátaink nagy többsége nagy lelkesedéssel fogadta. Végül 2017 közepén összeszedtük a bátorságunkat, és végre fejest ugrottunk a szükséges formaságok, terméktesztelés, tasaktervezés, stb. spiráljába.

Már a kezdetektől tudtuk, hogy valami olyan különlegeset szeretnénk a piacra hozni, ami még nincs sehol. Ez egy legjobb húsokból készült prémium termék lett, amelyet saját, extra titkos receptünk alapján készült pácban pácolunk. Az is fontos volt számunkra, hogy 100%-ban természetes terméket tudjunk előállítani, vegyszerek nélkül. Filozófiánk szerint a Jerky-t kézzel és gondosan kell készíteni, kis tételekben. Mindezt azért, hogy úgy legyen elkészítve, ahogyan mi magunknak és a barátainknak mindig is készítettük.

Jó étvágyat, barátaim!
Honza „Usušil & syn” Pavel

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk