Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

VentAir

A VentAir anyag a fejlett szövetek legújabb generációját képviseli, amely kiváló szél- és vízállóságot, valamint légáteresztő képességet és nedvességelvezetést biztosít. Háromféle szövetből áll (VentAir, VentAir Wind és VentAir Pro), amelyek mindegyike eltérő tulajdonságokkal rendelkezik a különböző felhasználásoknak megfelelően.

A VentAir® egy olyan szövet, amely kiváló védelmet nyújt eső ellen, nagyszerű a szellőzése és nagyfokú kényelmet biztosít a sportok széles skálájához. Ez minden lelkes sportoló választása.

Vízoszlop: > 8 000 mm
Légáteresztés: > 8 000 g/m2/24 h

A VentAir® Pro maximális esővédelmet, szellőzést és kényelmet biztosít minden időjárási körülmények között. A legjobb választás a legkeményebb kihívásokhoz.

Vízoszlop: > 15 000 mm
Légáteresztés: > 15 000 g/m2/24 h

A VentAir® Wind egy olyan anyag, amely kiváló védelmet és szellőzést biztosít szeles időben.

Szélállóság: < 35 mm/s
Légáteresztés: > 8 000 g/m2/24 h

A vizsgálati módszerek megfelelnek a JIS L1099 B1 (légáteresztő képesség), JIS L1092 B (vízoszlop), és az ISO 9237 (szélállóság) szabványainak.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.

Napszemüveg lencse kategóriák

Kiegészítő termékinformációk

A megfelelő szemüveg kiválasztásához sok tényezőt kell figyelembe vennünk. A szűrők minden napszemüveg és síszemüveg alapvető paraméterei, ezért érdemes jobban megismerni a kategóriákat.