Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Fedezd fel a SALOMON újdonságait és bestsellereit! 👟

VentAir

A VentAir anyag a fejlett szövetek legújabb generációját képviseli, amely kiváló szél- és vízállóságot, valamint légáteresztő képességet és nedvességelvezetést biztosít. Háromféle szövetből áll (VentAir, VentAir Wind és VentAir Pro), amelyek mindegyike eltérő tulajdonságokkal rendelkezik a különböző felhasználásoknak megfelelően.

A VentAir® egy olyan szövet, amely kiváló védelmet nyújt eső ellen, nagyszerű a szellőzése és nagyfokú kényelmet biztosít a sportok széles skálájához. Ez minden lelkes sportoló választása.

Vízoszlop: > 8 000 mm
Légáteresztés: > 8 000 g/m2/24 h

A VentAir® Pro maximális esővédelmet, szellőzést és kényelmet biztosít minden időjárási körülmények között. A legjobb választás a legkeményebb kihívásokhoz.

Vízoszlop: > 15 000 mm
Légáteresztés: > 15 000 g/m2/24 h

A VentAir® Wind egy olyan anyag, amely kiváló védelmet és szellőzést biztosít szeles időben.

Szélállóság: < 35 mm/s
Légáteresztés: > 8 000 g/m2/24 h

A vizsgálati módszerek megfelelnek a JIS L1099 B1 (légáteresztő képesség), JIS L1092 B (vízoszlop), és az ISO 9237 (szélállóság) szabványainak.

Fire Retardant

Kiegészítő termékinformációk

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Klymit garancia

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer vízszűrő

Kiegészítő termékinformációk

Sawyer talán az egyik legismertebb márka a vízszűrő technológiával foglalkozó nevek között. Az alábbi cikkünkben olvashat a szűrők technológiájáról, előnyeiről és hátrányairól, valamint tájékozódhat a használttal kapcsolatban is.