Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

A.C.D. membrán

Az anyag, amely lélegzik 

Az A.C .D. membrán nem tartalmaz pórusokat, ebben alapvetően eltér a különféle mikroporózusos membránoktól, mint pl. a Gore-Tex is. Ennek ellenére a lélegző képesség és a verejték elpárolgása maximális mértékben megvalósul. Köszönhetően a speciális poliuretán (PU) mikroszerkezetű membránnak amelyik a molekuláris felépítése és a PU és víz molekulái között lévő kölcsönös erők révén, tökéletes funkciójának ellátására.Fizikai terhelés során a test felmelegszik, izzad és a párakoncentráció a ruha alatt nő. Amikor a vízgőz molekula az A.C.D. membrán közelébe jut a benne lévő PU molekula azt magához vonzza és ideiglenesen a részévé is válik (vagyis a membrán hidrofil). A magasabb hőmérséklet és a ruhán belüli pára koncentrációja folyamatosan a membrán felé taszítja az izzadságunk, mint ahogyan a víz is mindig az alacsonyabb szint felé folyik. 

Víz- és szélállóság:

A klasszikus membrán mikropórusai az gyakran igénybe vett helyeken idővel megnyúlnak és elengedik a vizet. A porózus mentes A.C.D. membrán azonban több évnyi használat után is remekül ellenáll a víznyomásnak. 100% -os szélállóság pedig elengedhetetlen, hogy megőrizze felhasználója mikroklímáját és hőkomfortját. 

Élettartam és karbantartás:

A klasszikus membránok tipikus hibája a pórusok fokozatos eltömődése és ezáltal a gőzáteresztő képesség romlása. A különféle sók és zsírok, amelyek megtalálhatóak az izzadságban valamint az egyéb piszok és a tisztítószerek is eltömíthetik a pórusokat. Ellenben az A.C.D membrán ezzel a típushibával nem rendelkezik. Nyugodtan mosható mosógépben is, bármilyen általános mosószerrel. Továbbá kímélő programmal szárítóban is szárítható, valamint vasalni is lehet. Nem szabad azonban öblítőt használni valamit centrifugálni, hogy az anyag ne dörzsölődjön. 

 

A.C.D. MEMBRÁN 2L

Ez egy hidrofil membrán amelyik aminállással kapcsolódik a sportruházat felső textil rétegéhez. Tökéletes védelmet nyújt kedvezőtlen időjárás esetén is, valamint remekül megtartja testfelszínünk mikroklímáját intenzív fizikai aktivitás közben is. Az aktívabb sportokra lett kifejlesztve, paraméterei kielégítik a legmagasabb komfortigényeket is.

A.C.D. MEMBRÁN 2,5L 

Ez egy rendkívül könnyű membrán anyag, amelyet olyan speciális technológiával készítenek, ahol a szövet hátoldalán lévő membrán olyan mechanikai sérülésekkel szemben is ellenáll, hogy azt külön béléssel már nem kell védeni. Rendkívül könnyű és kisméretűre összecsomagolható ruhákra tervezték, amit mindig magunknál tarthatunk rossz idő esetén, mint egy plusz réteg.

A.C.D. MEMBRÁN 3L 

Ez egy három rétegű anyag ahol laminálással kapcsolódik össze mindhárom réteg vagyis a külső szövet, az A.C.D. membrán és a belső védő membrán. Ez az anyag kifejezetten extrém körülményekre készült, még magasabb víznyomással is elbánik miközben a gőzáteresztő képessége ugyan olyan tökéletes marad, mint a kétrétegű membránnál.

NosiLife Craghoppers

Anyagok és technológiák

Omni-Freeze™ Zero

Anyagok és technológiák

Omni-Freeze™ Zero Ice

Anyagok és technológiák

Válogatásunk

48 317 Ft (10.67 %) 43 160 Ft

Összehasonlítom

46 240 Ft (23.92 %) 35 180 Ft

Összehasonlítom

131 840 Ft (14.97 %) 112 110 Ft

Összehasonlítom

124 842 Ft (16.6 %) 104 120 Ft

Összehasonlítom

Férfi kerékpáros dzseki Silvini Meleti

53 167 Ft (13.08 %) 46 210 Ft

Összehasonlítom

53 805 Ft (12.95 %) 46 840 Ft

Összehasonlítom

116 026 Ft (9.82 %) 104 630 Ft

Összehasonlítom

Férfi kerékpáros dzseki Etape Bora 2.0

21 500 Ft (15.81 %) 18 100 Ft

Összehasonlítom