Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Fedezd fel a SALOMON újdonságait és bestsellereit! 👟

A.D.D. TECHNOLOGIE

Az A.D.D. technológiai eljárás Garmont cipőgyártó cég egyik legfőbb jellemzője, ugyanis ez a társaság az emberi talp anatómiáját figyelembe véve gyártja termékeit, amelyek nem csak garantált védelmet nyújtanak, hanem biztonságban tartják a lábat a viselés során.

A.D.D. technologie

A bokarésznél található külső mandzsetta alacsonyabb, mint a belső, viszont az itt található szegélyt magasabbra tervezték a láb stabilitása érdekében, hogy az megfelelően kényelmes legyen úgy járás, mint ugrálás során.

 A.D.D. technologie

A cipő nyelve a boka és a lábszár aszimmetrikus vonalát követve helyezkedik el a cipőben. A cipő belsejében lévő rész vékony, míg kifelé haladó rész fokozatosan erősödik. Ez a szabásvonal a megfelelő helyen tartja a cipő nyelvét, ami megfelelő stabilitást és kényelmet nyújt a viselés során.

A.D.D. technologie

Biztonságosan lezárja a sarki részt, és lehetővé teszi a cipő megfelelő illeszkedését a sarok csontja körül, aminek az eredményeként a láb stabilabb tartást kap a cipő belsejében.

A.D.D. technologie

...A kényelmes járás érdekében...

A.D.D. technologie

Kiegyensúlyozottabb alakot kölcsönöz a cipőnek, és követi a nagylábujj természetes vonalát. Ennek a formatervezésnek köszönhetően a lábujjak nagyobb egyensúlyérzetet biztosítanak a járás során és képesek jobban elrugaszkodni a földtől.

 

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.