Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

ABS

Az akrilnitril-butadién-sztirol (rövidítve ABS) egy amorf, hőre lágyuló ipari kopolimer, amely ellenáll a mechanikai károsodásoknak. Nagy keménységgel és ütésállósággal rendelkezik, valamint alacsony nedvszívó képességű, ellenáll az alacsony és a magas hőmérsékletnek, egészségre ártalmatlan. 

Ellenáll savaknak, hidroxidoknak, szénhidrogéneknek, olajoknak, zsíroknak. Az ABS anyag 280 ° C-ig feldolgozható. Magasabb hőmérsékleten elbomlik. A termékek hőállósága 105 °C-ig terjedhet.

Legjelentősebb alkalmazási területei közé tartoznak a bútorok, palackok, bőröndök, 3D nyomtatás és laminált forgácslap gyártása. Az ABS-t gyakran használják cumisüvegek gyártásához is kiváló hőállósága miatt és amiatt is, mert az egészségre teljesen ártalmatlan.

Az ABS nem tartalmaz biszfenol A-t.  

Q:Dry

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.

G-Dots

Anyagok és technológiák