Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

ABS

Az akrilnitril-butadién-sztirol (rövidítve ABS) egy amorf, hőre lágyuló ipari kopolimer, amely ellenáll a mechanikai károsodásoknak. Nagy keménységgel és ütésállósággal rendelkezik, valamint alacsony nedvszívó képességű, ellenáll az alacsony és a magas hőmérsékletnek, egészségre ártalmatlan. 

Ellenáll savaknak, hidroxidoknak, szénhidrogéneknek, olajoknak, zsíroknak. Az ABS anyag 280 ° C-ig feldolgozható. Magasabb hőmérsékleten elbomlik. A termékek hőállósága 105 °C-ig terjedhet.

Legjelentősebb alkalmazási területei közé tartoznak a bútorok, palackok, bőröndök, 3D nyomtatás és laminált forgácslap gyártása. Az ABS-t gyakran használják cumisüvegek gyártásához is kiváló hőállósága miatt és amiatt is, mert az egészségre teljesen ártalmatlan.

Az ABS nem tartalmaz biszfenol A-t.  

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.