Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

Aircontact

Deuter Aircontact system

  1. A formázott kivágás biztosítja a fej szabad mozgását. Aircontact 50 + 10SL és ennél nagyobb modellek.
  2. A test anatómiáját követő vállpántok 3D lélegző AirMesh hálóval. 
  3. Anatomiailag formázott X-frame váz remek egyensúlyt biztosít a torziós merevség és rugalmasság között, így nehezebb súlyokat is kényelmesen cipelhetünk a hátunkon.
  4. A Variquick rendszerének köszönhetően a hát magassága egyszerűen és gyorsan állítható a saját igényeink szerint.
  5. Az üreges, szellőzőkamrás, légáteresztős Aircontact párnás hátrésze biztosítja a maximális légáramlást. A levegő keringését a "szivattyúhatás" biztosítja amit a testünk folyamatos mozgásával idézünk elő. Ennek köszönhetően akár 15%-kal és csökken az izzadás lehetősége és nő a kényelem.
  6. Az anatomiailag formázott derékpántok több rétegből állnak. A belső oldalon egy AIRmesh borítású puha 3D hab található, mely nagyon kényelmes. A derékpánt révén a súly egyenletesen oszlik el,valamint remek satbilitást és szabad mozgást biztosít.
  7. A Variflex rendszer minden mozgásunkat nyomon követi és a nehéz terepen is biztosítja a stabilitást. A Variflexet előnyeit nagyobb teher cipelése során fogja igazán értékelni.

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.