Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Airstripes System

Az egyedi technológia révén a legnagyobb igénybevétel esetén is tökéletesen szellőzik a hátunk..

A hátizsák hátrészét két formázott habszivacs alkotja, levegő csatornákkal. A rendszer úgy lett kialakítva, hogy csupán csak felszínének 5% érintkezik a hátunkkal. A két fél között lévő rés „kémény“ effektust hoz létre, így növelve a szellőzést és a levegő mozgásátDeuter Airstripes Daypack.

 

1. A vállpántok amiket 3D AirMesh hálós anyag alkot a hát anatómiájár követik. Ez garantálja a megfelelő kényelmet a mozgás közben. A mellkashevederrel még kényelmesebb felfekvést biztosít a hátunkra.

2. Lélegző derékpánt hálós anyaggal, remekül stabilizálja a táskában lévő súlyt.

3. Eltávolítható derékpánt a Gogo, Spider, SUB 28,Cross City, Graduate, Giga, Gigant, Giga Office és Giga Office Pro táskáknál.

4. Két formázott habszivacs hálós légáteresztő anyagból, melyek szinte alig érnek a háthoz. Kialkaításuk révén létrejövő kéményeffektus teljes mértékben maximalizálja a szellőzést.

5. A hátrész kétrétegű (kemény és puha habszivacsból álló) szerkezete remek kényelmet és tökéletes súlyelosztást eredményez viselés közben.

6. Flexibilis alumínium merevítés néhány modellnél pluszban meghajlítható, hogy így még tökéletesebben a hátunkhoz lehessen alakítani (Bike One, Superbike, Trans Alpine).

 

 

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Fire Retardant

Anyagok és technológiák

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Válogatásunk

84 270 Ft (20 %) 67 420 Ft

Kosárba teszem