Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Fedezd fel a SALOMON újdonságait és bestsellereit! 👟

Axiom

Lowe Alpine Axiom hátrendszer

Az Axiom a legegyszerűbben állítható hátrendszer a Lowe Alpine egész történelmében, amit közvetlenül a hátunkon is könnyen állíthatunk. 

Támogatás, stabilitás és komfort
Profilozott hátrendszere könnyű fémváz merevítésű amely biztosítja a hátunkra nehezedős súly tökéletes eloszlását és mindemellett kellő mértékben flexibilis marad. Mindehez remek párnázású derék pántok társulnak. A hátpanelban futó bordák segítik a meleg levegő megfelelő elvezetését. A párnázott hátrészt úgy formázták, hogy az stabilan és ugyanakkor nagyon kényelmesen feküdjön hátunkon.

Az Axiom hátrendszer 2 verzióval rendelkezik - Axiom és Axiom+. 
Az Axiom+ kifejezetten nehéz súlyok cipleéséhez lett tervezve.  Keményebb párnázású és erősebb profilozású derék pántokkal rendelkezik. Axiom+ hátrendszer 32 kg súly kényelmes viselését teszi lehetővé.

Nastavení zádového systému Axiom

  1. Húzza lefelé és tartsa lennt a baloldali fekete húzókát 
  2. Ezután a jobboldali szürke húzókával tudja beállítani a vállpántokat.
  3. Miután a megfelelő helyzetbe állítottuk a vállpántokat, először a fekete húzókát engedjük el (ezzel lezárva a rendszert) s majd csak ezután a szürkét.

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.