Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Axiom

Lowe Alpine Axiom hátrendszer

Az Axiom a legegyszerűbben állítható hátrendszer a Lowe Alpine egész történelmében, amit közvetlenül a hátunkon is könnyen állíthatunk. 

Támogatás, stabilitás és komfort
Profilozott hátrendszere könnyű fémváz merevítésű amely biztosítja a hátunkra nehezedős súly tökéletes eloszlását és mindemellett kellő mértékben flexibilis marad. Mindehez remek párnázású derék pántok társulnak. A hátpanelban futó bordák segítik a meleg levegő megfelelő elvezetését. A párnázott hátrészt úgy formázták, hogy az stabilan és ugyanakkor nagyon kényelmesen feküdjön hátunkon.

Az Axiom hátrendszer 2 verzióval rendelkezik - Axiom és Axiom+. 
Az Axiom+ kifejezetten nehéz súlyok cipleéséhez lett tervezve.  Keményebb párnázású és erősebb profilozású derék pántokkal rendelkezik. Axiom+ hátrendszer 32 kg súly kényelmes viselését teszi lehetővé.

Nastavení zádového systému Axiom

  1. Húzza lefelé és tartsa lennt a baloldali fekete húzókát 
  2. Ezután a jobboldali szürke húzókával tudja beállítani a vállpántokat.
  3. Miután a megfelelő helyzetbe állítottuk a vállpántokat, először a fekete húzókát engedjük el (ezzel lezárva a rendszert) s majd csak ezután a szürkét.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.