Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

BHB Micro (Body Heat Barrier)

Olyan hőszigetelő, amely a paraméterei alapján az egyik leghatékonyabb extrém felhasználású anyag a jelenlegi outdoor piacon.

 

Egy akkreditált laboratóriumban végzett összehasonlító mérések eredménye alapján a BHB Micro mutatta a legmagasabb hőállósági értékeket az összes mért hőszigetelő anyag közül. A BHB Micro anyagot számos ismert márka alkalmazza termékeinél.

A BHB Micro hőszigetelésének alapjai: 

  1. szilikonozott ultrafinom mikroszálak, amelyeknek a felülete mikroszkopikus méretei miatt nagyszámú levegő molekulát köt össze
  2. kitűnő loft, melyet a mikroszálak erősebb szerkezetű üreges szálakkal való kombinációja biztosít

Ez a két szempont biztosítja az optimális fizikai feltételeket a kiváló hőszigetelő paraméterek eléréséhez.

A BHB Micro nagyon könnyű, lágy, lélegző, jól összenyomható, könnyen karbantartható, mosható és gyorsan száradó anyag. A szilikonozott szálak taszítják a vizet, sűrűségüknek köszönhetően gátat képez amely részben megvédi a felhasználót a nedvességtől, szárazon és melegen tart extrém körülmények között is. A BHB Micro remekül helyettesíti a tollat, sőt mi több, ideális allergiások számára is.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.