Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

BHB Micro (Body Heat Barrier)

Olyan hőszigetelő, amely a paraméterei alapján az egyik leghatékonyabb extrém felhasználású anyag a jelenlegi outdoor piacon.

 

Egy akkreditált laboratóriumban végzett összehasonlító mérések eredménye alapján a BHB Micro mutatta a legmagasabb hőállósági értékeket az összes mért hőszigetelő anyag közül. A BHB Micro anyagot számos ismert márka alkalmazza termékeinél.

A BHB Micro hőszigetelésének alapjai: 

  1. szilikonozott ultrafinom mikroszálak, amelyeknek a felülete mikroszkopikus méretei miatt nagyszámú levegő molekulát köt össze
  2. kitűnő loft, melyet a mikroszálak erősebb szerkezetű üreges szálakkal való kombinációja biztosít

Ez a két szempont biztosítja az optimális fizikai feltételeket a kiváló hőszigetelő paraméterek eléréséhez.

A BHB Micro nagyon könnyű, lágy, lélegző, jól összenyomható, könnyen karbantartható, mosható és gyorsan száradó anyag. A szilikonozott szálak taszítják a vizet, sűrűségüknek köszönhetően gátat képez amely részben megvédi a felhasználót a nedvességtől, szárazon és melegen tart extrém körülmények között is. A BHB Micro remekül helyettesíti a tollat, sőt mi több, ideális allergiások számára is.

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.