Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Bi-Strech Triguard

A Bi-Strech Triguard egy rugalmas, lélegző, szélálló és vízlepergető anyag, ugyanakkor könnyű, puha, és kényelmes viseletet biztosít.

Ez a technikai outdoor ruházatok új generációja amelyet minden időjárási körülmények között remek légáteresztő képesség, kopásállóság és rugalmasság jellemez. Az anyag 75%-a szélálló, a maradék 25% abban segít, hogy az anyagban keringve eltávolítsa a nedvességet. Az anyag tartósan impregnált, így kiváló védelmet nyújt az eső és a szél ellen. Sőt mi több 5%-ig spandexből (elasztén) készült, amely így biztosítja az optimális mechanikai rugalmasságot a kényelmes mozgásszabadsághoz.

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.