Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

Bi-Strech Triguard

A Bi-Strech Triguard egy rugalmas, lélegző, szélálló és vízlepergető anyag, ugyanakkor könnyű, puha, és kényelmes viseletet biztosít.

Ez a technikai outdoor ruházatok új generációja amelyet minden időjárási körülmények között remek légáteresztő képesség, kopásállóság és rugalmasság jellemez. Az anyag 75%-a szélálló, a maradék 25% abban segít, hogy az anyagban keringve eltávolítsa a nedvességet. Az anyag tartósan impregnált, így kiváló védelmet nyújt az eső és a szél ellen. Sőt mi több 5%-ig spandexből (elasztén) készült, amely így biztosítja az optimális mechanikai rugalmasságot a kényelmes mozgásszabadsághoz.

 

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.