Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Blizzard

A BLIZZARD anyag egy speciális funkciós Microsense szál alkotja, amelyet a SITIP szakemberei fejlesztettek ki. Előnyei: alacsony karbantartás, magas légáteresztő képesség és gyors száradás. Ezen kívül biztosítja a tartós frissességet és a verejték eljutását a felszínre, ahol elpárolog. A rugalmas szálak keverékének köszönhetően nagy kényelmet, kellemes és finom érzetet és vonzó megjelenést kínál. A hátoldalán alkalmazott csiszolásnak köszönhetően az anyagot magas hőszigetelő tulajdonságok jellemzik, ezért különösen alkalmas kedvezőtlen éghajlati viszonyok esetén történő alkalmazásra.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.