Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Coleman BatteryLock

BatteryLock technológia az amerikai Coleman gyártótól, mely akkor is vigyáz az elemek épségére amikor a lámpa ki van kapcsolva.

 

Az amerikai outdoor termékeket gyártó Coleman márka BatteryLock technológiája, garantáltan meghosszabbítja az elemek életét, így nem kell félnünk, hogy az amúgy ritkán használt lámpa, éppen akkor merülne le amikor szükségünk lenne rá. Amennyiben átlagos zseblámpák van, az elemek még a lámpa kikapcsolt állapotában is folyamatosan merülnenk. A Coleman szabadalmaztotott BatteryLock technológiája révén, azonban egy egyszerű mozdulattal elfordíthatjuk az elemeket, vagyis semmilyen kapcsolat nem lesz a lámpa és az elemek közt, így azok nem is fognak olyan hamar lemerülni. 

A technológiát egyszerűen aktiválhatjuk, csupán a lámpa testét kell elfordítani egészen addig amig meg nem jelenik egy piros csík. A csík megjelenése jelzi, hogy az elemek teljesen leváltak a hálózatról, így már nyugodtan elrakhatjuk a lámpát. Amikor ujra szeretnénk használni a lámpát, elég az előzővel ellentétes irányú csavaró mozdulatot végezni és ezzel újra aktiváljuk az elemeket.

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.