Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Coleman Blackout Bedrooms

Speciális bevonat a sátor anyagán amely abban segít, hogy ne melegedjen túl a sátor akkor sem, ha közvetlen napsütés éri.

A sátor ennek a technológiának köszönhetően alacsonyabb hőmérsékletet tudd biztosítani a hálófülkében, akár forró nyári napok során is. A hálórész speciális szövetből, légáteresztő poliészterből és poliuretánból készült, amely meggátolja, hogy beszűrődjön a kintről jövő napfény, valamint elnyeli a hőt. Nyugodtan tovább tudunk aludni, mert nem fog zavarni bennünket a reggeli nap így. A sötétített hálófülke pedig sokkal nagyobb magánszférát biztosít számunkra. A pihentető, hosszabb alvás elégedett kempingezővé tesz bennünket.

 

 

 

 

 

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.