Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Fedezd fel a SALOMON újdonságait és bestsellereit! 👟

Coleman Blackout Bedrooms

Speciális bevonat a sátor anyagán amely abban segít, hogy ne melegedjen túl a sátor akkor sem, ha közvetlen napsütés éri.

A sátor ennek a technológiának köszönhetően alacsonyabb hőmérsékletet tudd biztosítani a hálófülkében, akár forró nyári napok során is. A hálórész speciális szövetből, légáteresztő poliészterből és poliuretánból készült, amely meggátolja, hogy beszűrődjön a kintről jövő napfény, valamint elnyeli a hőt. Nyugodtan tovább tudunk aludni, mert nem fog zavarni bennünket a reggeli nap így. A sötétített hálófülke pedig sokkal nagyobb magánszférát biztosít számunkra. A pihentető, hosszabb alvás elégedett kempingezővé tesz bennünket.

 

 

 

 

 

 

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.