Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Coleman Hinged Door

A Hinged Door egy zsanéros ajtószerkezet amely egyszerűbbé teszi a bejutást a sátorba. Könnyen kinyitható és becsukható, így használata valódi otthonérzetet nyújt. 

Az egyedülálló, szabadalmaztatott zsanéros ajtó technológia a sátrat rendkívül felhasználóbaráttá teszi és valóban második otthon érzést nyújt. Éjszaka nem fog zavarni a cipzár hangos zaja, amikor valakinek ki kell mennie és sötétben való matatás az ajtó után is a múlté. A könnyen kinyitható ajtót a gyerekeink is igazán szeretni fogják, egyszerű használhatósága miatt. Egyszóval ez egy tökéletes kiegészítője a családi sátraknak.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.