Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Coleman KineSix

A Coleman KineSix technológiája lehetővé teszi, hogy csupán a kezünk mozgatásával állítsunk a fejlámpa fokozatain.

A KineSix egy forradalmian új technológia az amerikai outdoor gyártó, vagyis a Coleman műhelyéből. A KineSix lehetővé teszi, hogy csupán kezünk mozgatásával irányíthassuk a fejlámpát ezzel kiküszöbölve azt amikor kesztyűben csak nagy nehezen tudunk váltani a fokozatok közt. Az egyes üzemódok között egyszerű kézingatással tudunk váltani a lámpa szenzora előtt kb 7 cm-rel. A technológiának köszönhetően a kezeink mindig szabadok leszenek futás, biciklizés közben, vagy ha sátrat állítanánk, térképet olvasnánk.

 

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.