Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Coleman Reax

Coleman Reax egy olyan technológia amely lehetővé teszi, hogy a fejlámpánk a lehető leghatékonyabban és az éppen aktuális tevékenységünkkel összhangban működjön.

A Reax technológiával rendelkező Coleman termékeknél a fényerő intenzitása automatikusan alkalmazkodik a környezethez

Amennyiben közeli megvilágításról van szó, a lámpa a közvetlen közelünkben lévő tárgyra fókuszál, automatikusan maximumra szélesíti a fénytölcsért miközben a fényáram visszafogott fényre csökken, hogy ne káprázzon a szemünk. Ellenkező esetben, távoli megvilágításkor a fényáram maximumra erősödik, míg a fénytölcsér lekeskenyedik, egy pontra fókuszálva. A Reax technológiát az ON/OFF gomb rövid (4 másodperc) megnyomásával tudjuk aktiválni és deaktiválni.

 

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.