Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Coleman Reax

Coleman Reax egy olyan technológia amely lehetővé teszi, hogy a fejlámpánk a lehető leghatékonyabban és az éppen aktuális tevékenységünkkel összhangban működjön.

A Reax technológiával rendelkező Coleman termékeknél a fényerő intenzitása automatikusan alkalmazkodik a környezethez

Amennyiben közeli megvilágításról van szó, a lámpa a közvetlen közelünkben lévő tárgyra fókuszál, automatikusan maximumra szélesíti a fénytölcsért miközben a fényáram visszafogott fényre csökken, hogy ne káprázzon a szemünk. Ellenkező esetben, távoli megvilágításkor a fényáram maximumra erősödik, míg a fénytölcsér lekeskenyedik, egy pontra fókuszálva. A Reax technológiát az ON/OFF gomb rövid (4 másodperc) megnyomásával tudjuk aktiválni és deaktiválni.

 

 

Q:Dry

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.

G-Dots

Anyagok és technológiák