Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

Corespun

A Corespun egy újított merinó gyapjúfonal, szilárd nejlon maggal.

A Corespun egy újított merinó gyapjúfonal, szilárd nejlon maggal. A merinó gyapjú tökéletesen körülveszi a nejlon magot, és ennek köszönhetően a test csak a fonal kellemes merinó részével érintkezik.

Ez a fonal rendelkezik a merinó összes tulajdonságával, például azzal, hogy az izzadságot elvezeti a testtől, jó hőszabályzó nem maradnak meg a kellemetlen szagok, de emellett az erősebb magnak köszönhetően hosszabb az élettartama, ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, ami a merinó fonal egyetlen gyengesége volt. Csak a szükséges mennyiségű nejlon kerül felhasználásra, és ennek köszönhetően a Corespun első pillantásra nem különbözik jobban a 100% -os merinótól, csak abban hogy akár 40% -kal erősebb.

corespun-960.jpg

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.