Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Corespun

A Corespun egy újított merinó gyapjúfonal, szilárd nejlon maggal.

A Corespun egy újított merinó gyapjúfonal, szilárd nejlon maggal. A merinó gyapjú tökéletesen körülveszi a nejlon magot, és ennek köszönhetően a test csak a fonal kellemes merinó részével érintkezik.

Ez a fonal rendelkezik a merinó összes tulajdonságával, például azzal, hogy az izzadságot elvezeti a testtől, jó hőszabályzó nem maradnak meg a kellemetlen szagok, de emellett az erősebb magnak köszönhetően hosszabb az élettartama, ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, ami a merinó fonal egyetlen gyengesége volt. Csak a szükséges mennyiségű nejlon kerül felhasználásra, és ennek köszönhetően a Corespun első pillantásra nem különbözik jobban a 100% -os merinótól, csak abban hogy akár 40% -kal erősebb.

corespun-960.jpg

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.