Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

Double Face

A Sensor Double Face bemutatja újítását, a ruházat két különböző hőmérsékleti helyzetben történő használatát.

A Double Face egy speciális kétrétegű anyag. A rétegeket egy "fogókötés" köti össze, hogy szendvicset alkossanak, amelynek mindkét oldala különböző tulajdonságokkal rendelkezik. Az általunk mínusznak (meleg) nevezett oldal texturált poliészter kötőanyagból készül, ami azt jelenti, hogy pelyhesebb és jobban illeszkedik a testhez fagyos hőmérsékleten, és melegen tart. A plusz (hűvös) oldal a legfinomabb poliészter selyemből készült. Ennek köszönhetően plusz hőmérsékletre vagy olyan helyzetekre tervezték, amikor nagyobb fizikai aktivitást végzünk, és a test túlmelegedése nem kívánatos. 

A Double Face a kényelmet a lapos varrásoknak köszönhetően is biztosítja, amelyek nem dörzsölik az érzékeny részeket. Anatómiai szabással, meghosszabbított hátrésszel rendelkezik, és nagyon kellemes tapintású.

Miért a Double Face?

  • 2v1, azaz két különböző hőmérsékleti helyzetben használható
  • puha, nagyon kellemes tapintású anyag
  • lapos varrások, meghosszabbított hátrész, anatómiailag formázott szabás
  • sokoldalú használat (sport, városi)

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.