Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Double Face

A Sensor Double Face bemutatja újítását, a ruházat két különböző hőmérsékleti helyzetben történő használatát.

A Double Face egy speciális kétrétegű anyag. A rétegeket egy "fogókötés" köti össze, hogy szendvicset alkossanak, amelynek mindkét oldala különböző tulajdonságokkal rendelkezik. Az általunk mínusznak (meleg) nevezett oldal texturált poliészter kötőanyagból készül, ami azt jelenti, hogy pelyhesebb és jobban illeszkedik a testhez fagyos hőmérsékleten, és melegen tart. A plusz (hűvös) oldal a legfinomabb poliészter selyemből készült. Ennek köszönhetően plusz hőmérsékletre vagy olyan helyzetekre tervezték, amikor nagyobb fizikai aktivitást végzünk, és a test túlmelegedése nem kívánatos. 

A Double Face a kényelmet a lapos varrásoknak köszönhetően is biztosítja, amelyek nem dörzsölik az érzékeny részeket. Anatómiai szabással, meghosszabbított hátrésszel rendelkezik, és nagyon kellemes tapintású.

Miért a Double Face?

  • 2v1, azaz két különböző hőmérsékleti helyzetben használható
  • puha, nagyon kellemes tapintású anyag
  • lapos varrások, meghosszabbított hátrész, anatómiailag formázott szabás
  • sokoldalú használat (sport, városi)

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.