Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

DriClime

Mi ez?

A DriClime technológia egy kétkomponensű kötött anyagból készült háló, ami mechanikusan elvezeti a nedvességet a bőr felszínéről így szárazon, melegben és kényelemben tartva bennünket.  

Hogyan működik?

A technológia gyakorlatilag egy háromdimenziós nedvességelvezetőn alapszik. A textílből ami a bőrünkkel érintkezik, a nedvesség a külső réteg felé hatol ahol ugyanakkor szét is terül, így felgyorsul a párolágs is (vagyis gyorsabban szárad az anyag). Ez mind pedig a belső anyag speciális szerkezetének köszönhető, ahol a nagyméretű és kis szálú szerkezetek össze vannak kapcsolva, ezáltal megnövelve a nedvesség eltávolító terület kapacitását. Ez nem egy felületi kezelés ami lekopna vagy elhasználódna, folyamatosan és megbízhatóan működik.

Mik az előnyei?

A technológia növeli kényelmünket azáltal, hogy bármilyen időjárási és egyéb körülmény mellett kellemes viseletet biztosít. A háló megakadályozza, hogy lecsapódjon a pára a bőrünkre, míg a háromdimenziós szerkezet révén a nedvesség remekül elvezetődik és gyorsan elpárolog a külső felületen.  

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.