Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

DriClime

Mi ez?

A DriClime technológia egy kétkomponensű kötött anyagból készült háló, ami mechanikusan elvezeti a nedvességet a bőr felszínéről így szárazon, melegben és kényelemben tartva bennünket.  

Hogyan működik?

A technológia gyakorlatilag egy háromdimenziós nedvességelvezetőn alapszik. A textílből ami a bőrünkkel érintkezik, a nedvesség a külső réteg felé hatol ahol ugyanakkor szét is terül, így felgyorsul a párolágs is (vagyis gyorsabban szárad az anyag). Ez mind pedig a belső anyag speciális szerkezetének köszönhető, ahol a nagyméretű és kis szálú szerkezetek össze vannak kapcsolva, ezáltal megnövelve a nedvesség eltávolító terület kapacitását. Ez nem egy felületi kezelés ami lekopna vagy elhasználódna, folyamatosan és megbízhatóan működik.

Mik az előnyei?

A technológia növeli kényelmünket azáltal, hogy bármilyen időjárási és egyéb körülmény mellett kellemes viseletet biztosít. A háló megakadályozza, hogy lecsapódjon a pára a bőrünkre, míg a háromdimenziós szerkezet révén a nedvesség remekül elvezetődik és gyorsan elpárolog a külső felületen.  

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.