Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

DWR

Az elnevezés a „Durable Water Repellent“ szavakból tevődik össze, ami annyit jelent, hogy "tartós vízlepergető".

A leeső vízcseppek vagy hócseppek azonnal elolvadnak az anyagon. Azonban az ilyen réteggel bevont anyagok jelentős víztaszító tulajdonsággal rendelkeznek. A DWR bevonat segítségével az anyag szárazon marad, így a ruha viselése is kényelmes marad akár zord idő esetén is.

A leggyakrabban a vízálló és légáteresztő anyagoknál használják mint például a Gore-Tex, Dermizax, BlocVent vagy a sátrak belső, légáteresztő anyagainál. A kezelés idővel elhasználódik, de az impregnáló segédeszközök segítségével, amit a kínálatunkban is megtalálnak, ez könnyen visszaállítható.

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.