Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Dynamic Softshell

Dynamic Softshell - 2 vagy 3 rétegű laminált anyag tökéletes áteresztőképességgel. Ennél az anyagnál különösen nagy hangsúlyt fektettek az alacsony súlyra, a jó védelemre a széllel és a vízzel szemben, valamint arra, hogy a belül képződő párát jól elvezesse. Könnyű rétegelt anyag egy belső gyapjú szigetelőréteggel. A felhasználóknak tökéletes komfortot és remek szellőzőképesség biztosít megerőltetőbb outdoor aktivitások során, miközben remek védelmet nyújt a széllel szemben is. A 3 rétegű membrános variáció kiváló vízhatlansággal is rendelkezik.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.