Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

EVA (Ethylen Vinyl Acetate)

Az etilén–vinil-acetát (rövidített nevén EVA) egy elasztikus polimer amely rendkívül hasonlít az elasztomerekre. Rendkívül rugalmas és puha, gumi bázisú anyag. Ennek a polimernek a habját gyakran használják tompításra különféle sporteszközökben, mint például bicikli üléseknél, cipőknél, kesztyűknél, sisakoknál. Az EVA anyag rendkívül rugalmas, hajlékony és könnyű. Remek védelmet nyújt a fizikai behatásokkal, ütődésekkel szemben és kifejezetten tartós. Mindemellett vízhatlan és ellenálló az UV sugárzással szemben.

 

 

 

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.