Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Exel DRY® Light 100

Külső anyag kifejezetten tollal és szintetikus töltetettel bélelt hálózsákokhoz, ruhákhoz. A rendkívül jó teljesítményű membrán megakadályozza, hogy a külső nedvesség bejusson a szigetelő töltetbe, ugyanakkor a test nedvességét elvezeti a termék belsejéből. A ripstop felületi kezelés növeli a véletlen hasadásokkal szembeni ellenállását. Az abszolút szélállóságának köszönhetően nincs hőveszteség, valamint az Exel Dry® Light 100 anyagból készült ruhák és hálózsákok akár 5°C-kal melegebbek, mint a klasszikus anyagokból készült termékek.

  • Súly: 49 g/m2
  • Szélállóság: 100%
  • Légáteresztés (MVTR): 18.000 g/m2/24h
  • Vízhatlanság: 10.000 mm H2O
  • Víztaszító képesség: DWR

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.