Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Coleman FastPitch Air

Az amerikai Coleman gyártó által kifejlesztett FastPitch Air technológia lehetővé teszi, hogy csupán egy pumpa segítségével, pár perc alatt felállíthassuk, azaz felfújhassuk a sátrat.

A FastPitch egy egyedi technológia, amit az amerikai, outdoor felszerelésekkel foglalkozó Coleman gyártó fejlesztett ki. Az említett technológiával rendelkező sátrakat könnyel fel lehet állítani és elbontani. Ezt mind pedig akár egyedül is megtehetjük. A FastPitch Air technológiával rendelkező sátrakban van egy nagynyomású szelep amivel könnyen felfújható és leereszthető. A felfújható hengerek erős TPU anyagból készültek és külön polietilén védőborítással rendelkeznek, de ha minden kötél szakad akár ki is cserélhetjük őket.

A szerkezet roppant egyszerű, csupán 3 lépésből áll. A jobb oldalon nyomja meg a rugós csapot a szelep közepén és lazítsa meg, a csapnak kihúzott állapotban kell lennie a felfújás során. Második lépésben már el is kezdhetjük felfújni a hengereket a mellékelt nyomásmérős pumpa segítségével, egészen 7PSI-ig. Harmadik lépésben már csak vissza kell csavarni a szelepet.

Leeresztés során sem lesz nehezebb dolgunk. Csupán két lépésből áll. Ki kell csavarnunk a szelepsapkát, majd megnyomni a rugós csapot, hogy kinyíljon a szelep. A csapot folyamatosan nyomnunk kell a leeresztés során.

 

NosiLife Craghoppers

Anyagok és technológiák

Down

Anyagok és technológiák

Happy Merino

Anyagok és technológiák