Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

GSI Outdoors Halulite

Ultrakönnyű, keményen eloxált alumíniumból készült főzőedény.

Ez a főzőedény a titán könnyűségével, karc- és kopásállóságával rendelkezik, de a titánnal ellentétben kiváló hővezető tulajdonsága van, így csökkentve a főzési időt, de fűtőanyagot is megtakarít. A Halulite termékcsalád búcsút mond a karcolásoknak, égési sérüléseknek és az elgörbült edényeknek. Ez egy kompromisszumok nélküli, ultrakönnyű főzőedény. Nem igényel további felületkezelést, ami tovább hangsúlyozza a Halulite főzőedények könnyedségét. A Halulite főzőedény optimális választás hegymászóknak és alpinistáknak.

A GSI úttörő szerepet játszik az eloxált főzőedények kültéri használatában. Az alkalmazott eloxált felületek számos díjat nyertek, és a csúcskategóriás outdoor felszerelések standardját jelentik. Ez a bevonat tökéletesen és teljesen megvédi az alumíniumot a külső környezettel való érintkezéstől. Nézze meg a felszerelésüket, és azonnal látni fogja a különbséget. 

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.