Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

GSI Outdoors Halulite

Ultrakönnyű, keményen eloxált alumíniumból készült főzőedény.

Ez a főzőedény a titán könnyűségével, karc- és kopásállóságával rendelkezik, de a titánnal ellentétben kiváló hővezető tulajdonsága van, így csökkentve a főzési időt, de fűtőanyagot is megtakarít. A Halulite termékcsalád búcsút mond a karcolásoknak, égési sérüléseknek és az elgörbült edényeknek. Ez egy kompromisszumok nélküli, ultrakönnyű főzőedény. Nem igényel további felületkezelést, ami tovább hangsúlyozza a Halulite főzőedények könnyedségét. A Halulite főzőedény optimális választás hegymászóknak és alpinistáknak.

A GSI úttörő szerepet játszik az eloxált főzőedények kültéri használatában. Az alkalmazott eloxált felületek számos díjat nyertek, és a csúcskategóriás outdoor felszerelések standardját jelentik. Ez a bevonat tökéletesen és teljesen megvédi az alumíniumot a külső környezettel való érintkezéstől. Nézze meg a felszerelésüket, és azonnal látni fogja a különbséget. 

 

Q:Dry

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.

G-Dots

Anyagok és technológiák