Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Merino Impress

Ne haladjon az árral. Lépjen saját tökéletességére! Vegye fel a Merino Impress termékekett, és élvezze teljes mértékben, kompromisszumok nélkül. Mutassa be a belső erőt kívülről. Míg a legmagasabb minőségű 100% gyapjú melegen tartja testét, belső egyedülálló kialakításának köszönhetően élvezheti a kényelmet.

Ki mondja, hogy a külső nem számít? És hogy senki sem nézhet ki jól a sportosan? Pontosan ezekhez az okoskodókhoz fejlesztettük ki a Merino Impress in Sensor-t. Azt mondják, hogy a cseheknek arany kezük van, akkor a funkcionális ruházat ilyen vonalát gyártóknak legalább ötvennégy karátosnak kell lenniük.

Az Impress-re minden vonatkozik, amit az emberek már megszoktak a Sensorral és a merinó termo fehérneműjével. A 100% új-zélandi gyapjú kiváló tulajdonságaira számíthat. Lehet, hogy ez egy lejárt lemez, másrészt miért ne engedhetnénk vissza egy ilyen slágert az éterbe.

Az alapvető refrén ugyanaz és megváltoztathatatlan. A merinó egyedülálló képessége, hogy őrült fagyban is felmelegítsen. Olyan jól kezeli az izzadságot, hogy hallottunk már porszívó cégekről is, akik a "Szívja a vizet, mint egy merinó a Sensortól" szlogent fontolgatják. Míg a Merino Impress véd, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező természetes szagok ellen.

Nos, most az ígért utolsó pont. Nyomtatott minta. Persze, sok sportoló inkább a semleges feketét választaná. De lehet, hogy hozzánk hasonlóan elgondolkodhat, hogy kissé unalmas-e. Szóval megpróbáltuk feleleveníteni. Ez hiábavaló lenne, ha néhány mosás után tönkre menne a mosógépben. Szerencsére sikerült átlépnünk ezt az alap követ. Egy réteg poliuretánt és heurekát viszünk fel a Merino Impress minden ruhadarabjára - a minta továbbra is megmarad. És még kellemesebb lesz a Merino Gyapjúban.

Tökéletesen funkcionális anyag egyedi dizájnban ötvözi a praktikumot és a szépséget. A 100% Merino egyedülálló gyártási folyamatnak köszönhetően exkluzív tulajdonságokra tesz szert. A finoman kötött gyapjúra felvitt poliuretán réteg megakadályozza a kellemetlen szagokat izzadáskor, és védi a nyomtatott mintát a mosástól is. Tökéletes választás bármilyen alkamora.

 

Fire Retardant

Anyagok és technológiák

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.