Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra
  • Zimní výprodej

Merino Impress

Ne haladjon az árral. Lépjen saját tökéletességére! Vegye fel a Merino Impress termékekett, és élvezze teljes mértékben, kompromisszumok nélkül. Mutassa be a belső erőt kívülről. Míg a legmagasabb minőségű 100% gyapjú melegen tartja testét, belső egyedülálló kialakításának köszönhetően élvezheti a kényelmet.

Ki mondja, hogy a külső nem számít? És hogy senki sem nézhet ki jól a sportosan? Pontosan ezekhez az okoskodókhoz fejlesztettük ki a Merino Impress in Sensor-t. Azt mondják, hogy a cseheknek arany kezük van, akkor a funkcionális ruházat ilyen vonalát gyártóknak legalább ötvennégy karátosnak kell lenniük.

Az Impress-re minden vonatkozik, amit az emberek már megszoktak a Sensorral és a merinó termo fehérneműjével. A 100% új-zélandi gyapjú kiváló tulajdonságaira számíthat. Lehet, hogy ez egy lejárt lemez, másrészt miért ne engedhetnénk vissza egy ilyen slágert az éterbe.

Az alapvető refrén ugyanaz és megváltoztathatatlan. A merinó egyedülálló képessége, hogy őrült fagyban is felmelegítsen. Olyan jól kezeli az izzadságot, hogy hallottunk már porszívó cégekről is, akik a "Szívja a vizet, mint egy merinó a Sensortól" szlogent fontolgatják. Míg a Merino Impress véd, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező természetes szagok ellen.

Nos, most az ígért utolsó pont. Nyomtatott minta. Persze, sok sportoló inkább a semleges feketét választaná. De lehet, hogy hozzánk hasonlóan elgondolkodhat, hogy kissé unalmas-e. Szóval megpróbáltuk feleleveníteni. Ez hiábavaló lenne, ha néhány mosás után tönkre menne a mosógépben. Szerencsére sikerült átlépnünk ezt az alap követ. Egy réteg poliuretánt és heurekát viszünk fel a Merino Impress minden ruhadarabjára - a minta továbbra is megmarad. És még kellemesebb lesz a Merino Gyapjúban.

Tökéletesen funkcionális anyag egyedi dizájnban ötvözi a praktikumot és a szépséget. A 100% Merino egyedülálló gyártási folyamatnak köszönhetően exkluzív tulajdonságokra tesz szert. A finoman kötött gyapjúra felvitt poliuretán réteg megakadályozza a kellemetlen szagokat izzadáskor, és védi a nyomtatott mintát a mosástól is. Tökéletes választás bármilyen alkamora.

 

Fire Retardant

Anyagok és technológiák

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Coleman Blackout Bedrooms

Anyagok és technológiák

Speciális bevonat a sátor anyagán amely segít abban, hogy ne melegedjen túl a sátor akkor sem, ha közvetlen napsütés éri.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el.