Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Merino Impress

Ne haladj az árral. Lépj rá a saját tökéletességed útjára! Viseld a Merino Impress termékeit, és élvezd ki az életet teljes mértékben, kompromisszumok nélkül. Mutasd meg a belső erőt kívülről is. Amíg a legmagasabb minőségű 100% gyapjú melegen tartja a tested, kiélvezheted a kényelmet, egyedülálló kialakításának köszönhetően.

Ki mondja, hogy a külső nem számít? És hogy senki sem nézhet ki jól sportolás közben? Pontosan ezen okoskodások miatt fejlesztettük ki a Merino Impress sorozatot a Sensor-nál. Azt mondják, hogy a cseheknek arany kezük van. Ha ez igaz, akkor a funkcionális ruházat ezen termékeit gyártók kezeinek legalább ötvennégy karátosnak kell lenniük.

Az Impress-re minden vonatkozik, amit a Sensor-nál és a merinó termo fehérneműjénél már megszoktál. A 100%-os új-zélandi gyapjú kiváló tulajdonságaira számíthatsz. Lehet, hogy ez már egy lejárt lemez, de miért ne lehetne egy ilyen slágert visszaengedni az éterbe? Különösen akkor, amikor sikerült is egy kicsit felújítani.

Az alapvető refrén ugyanaz és megváltoztathatatlan. A merinó egyedülálló képessége, hogy még őrült fagyban is felmelegít. Olyan jól kezeli az izzadságot, hogy hallottunk már porszívó cégekről, akik a "Szívja a vizet, mint a merinó a Sensortól" szlogent fontolgatják. Bár az ő bődületesen hangos masinájuk nagyon büdös. Ugyanakkor a Merino Impress véd a szagok ellen antibakteriális tulajdonságának következtében.

Nos, most az ígért utolsó pont. Nyomtatott minta. Persze, sok sportoló inkább a semleges feketét választaná. De lehet, hogy hozzánk hasonlóan elgondolkodsz, hogy nem lesz-e túl unalmas. Szóval megpróbáltuk felélénkíteni. De ez is hiábavaló lenne, ha néhány mosás után tönkremenne a mosógépben. Szerencsére ezt az akadályt is sikerült átugranunk. Egy réteg poliuretánt viszünk fel a Merino Impress minden ruhadarabjára és heuréka - a minta továbbra is megmarad. Ráadásul így még kellemesebb érzés lesz a Merino gyapjút viselni.

A tökéletesen funkcionális anyag egyedi dizájnban ötvözi a praktikumot és a szépséget. A 100% Merino az egyedülálló gyártási folyamatnak köszönhetően exkluzív tulajdonságokra tesz szert. A poliuretán réteg a finoman kötött gyapjú alatt nem engedi, hogy a gyapjú szúrjon mikor izzadsz, és még védi a nyomtatott mintát a mosástól is. Tökéletes választás bármilyen alkalomra.

 

 

NosiLife Craghoppers

Anyagok és technológiák

Omni-Freeze™ Zero

Anyagok és technológiák

Omni-Freeze™ Zero Ice

Anyagok és technológiák