Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

Monowrap

Monowrap technológia

Jelenleg ez az egyetlen technológia a befecskendezett lábbelik gyártására a LOWA márkánál. A korábbi technológiákkal (vagy más gyártók technológiáival) ellentétben, ahol a gumitalp alakítja a leendő talp külső felületét és poliuretán habot injektálnak a belsejébe, a MONOWRAP technológia a gumitalpot poliuretán keretbe foglalja, amely így egy védőréteget is létrehoz a cipő felső részén. A talprész egészében könnyebb lesz és élettartama ezáltal meghosszabbodik. Előnye az is, hogy így különböző védőelemek használhatóak a cipők tervezésekor.

A MONOWRAP kompozit talp tartalmaz egy hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült torziós stabilizátort is. A hagyományos nejlonstabilizátorokhoz képest a TPU stabilizátor a fröccsöntés során kémiailag jobban megköt a poliuretán habbal, amely a párnázott réteget képezi. Ez jelentősen korlátozza az esetleges leválás lehetőségét, ami a talp recsegésével észlelhető.

Az injektált ATC lábbelik 3 típusú TPU torziós stabilizátort használnak, amelyek merevségükben különböznek egymástól. A legmerevebbet férfi bakancsokhoz, a közepesen keményet női bakancsokhoz és férfi félcipőkhöz, a legkisebb merevségű stabilizátort pedig a női félcipőkhöz használják.

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.

Válogatásunk

61 030 Ft (14.99 %) 51 880 Ft

Összehasonlítom

Fenntarthatóság: Öko termék

54 430 Ft (14.99 %) 46 270 Ft

Összehasonlítom