Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Monowrap

Monowrap technológia

Jelenleg ez az egyetlen technológia a befecskendezett lábbelik gyártására a LOWA márkánál. A korábbi technológiákkal (vagy más gyártók technológiáival) ellentétben, ahol a gumitalp alakítja a leendő talp külső felületét és poliuretán habot injektálnak a belsejébe, a MONOWRAP technológia a gumitalpot poliuretán keretbe foglalja, amely így egy védőréteget is létrehoz a cipő felső részén. A talprész egészében könnyebb lesz és élettartama ezáltal meghosszabbodik. Előnye az is, hogy így különböző védőelemek használhatóak a cipők tervezésekor.

A MONOWRAP kompozit talp tartalmaz egy hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült torziós stabilizátort is. A hagyományos nejlonstabilizátorokhoz képest a TPU stabilizátor a fröccsöntés során kémiailag jobban megköt a poliuretán habbal, amely a párnázott réteget képezi. Ez jelentősen korlátozza az esetleges leválás lehetőségét, ami a talp recsegésével észlelhető.

Az injektált ATC lábbelik 3 típusú TPU torziós stabilizátort használnak, amelyek merevségükben különböznek egymástól. A legmerevebbet férfi bakancsokhoz, a közepesen keményet női bakancsokhoz és férfi félcipőkhöz, a legkisebb merevségű stabilizátort pedig a női félcipőkhöz használják.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.