Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nature Friendly

A rendkívül környezetbarát Direct Alpine márka más néven „NATURE TOP FRIENDLY".

A fenntartható fejlődés lényege a környezetünkre gyakorolt hatás minimalizálása, a minél kisebb környezeti lábnyom és a természettel való tisztességes kapcsolat. Kérjük Ön is ebben a szellemben gondolkodjon a vásárlás során.

A lehető legteljesebb hangsúlyt fektetik a magas környezetvédelmi előírásokkal rendelkező országokból érkező ruházatokra, az EU-ban történő gyártásra, ahol mind a környezettel, mind az alkalmazottakkal való gondos törődés magától értetődő, pontosan meghatározott szabályok mentén melyek könnyen ellenőrizhetőek.

A Direct Alpine márka környezetbarát termékeinek másik megnevezése a „NATURE TOP FRIENDLY“. Ezeknek a termékeknek a fejlesztése és gyártása a legmagasabb szintű környezetvédelmi előírásoknak megfelelő országokban történik, amely a magas életszínvonal és a jogszabályi környezetnek köszönhető. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a gyártás vagy az anyag színezése közben keletkező bármiféle hulladékot ökológiailag ártalmatlanítanak, a gyártás során keletkező szennyvizet külön tisztítják. A Nature Top Friendly ruháit kifejezetten csak európai országokban gyártják, csakis Európában készült alapanyagokból. A konkrét termékeken feltüntetik, hogy milyen újrahasznosított anyagból készültek, illetve hogy milyen további újrahasznosítás lehetőségére van módunk.

Minden más termék esetében megkövetelik a beszállítóiktól, hogy megfeleljenek a cég követelményeinek a környezetvédelmi és társadalmi vonatkozások betartását illetően.

"Szeretjük a természetet, gondoskodunk róla és ennek megfelelően viselkedünk. Kérlek, tedd ezt Te is, és menjünk együtt a helyes zöld úton."

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.