Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Fedezd fel a SALOMON újdonságait és bestsellereit! 👟

Omni-Shade®

Az Omni-Shade® technológia az ultraibolya A és B sugarakat (UVA és UVB) zárja ki, így segít a leégés és a hosszú távú bőrkárosodás megelőzésében. A napvédő faktorszám (UPF) emelkedésével növekszik az UV védelem mértéke.

A biztonság az ultraibolya védelmi tényező (Ultraviolet Protection Factor, =UPF) növekedtével megnő, és több szintű Omni-Shade® védelem kapható: UPF 30, UPF 40 és UPF 50+. Ez a jelölés megfelel az UV sugárzás elleni százalékos védelemnek. pld.: az UPF 30 védelem azt jelenti hogy csak 1/30 a sugárnak kerül át az anyagon, ezáltal 96% -kra a bőr védve van. A sötétebb szín több fénysugarat elnyel, így a nyári modellek inkább tompa színekkel készülnek. Az Omni-Shade® technológia a termék egész élettartama alatt hatékony.

Az Omni-Shade® fő előnyei: 

  • véd a káros UV sugarak ellen
  • A Columbia márka volt az első, aki ajánlási pecsétet kapott a Bőrrák Alapítványtól
  • sűrűn szőtt szálakból készült, kerámia mikrorészecskék hozzáadásával, amelyek biztonságosan elnyelik és visszatükrözik az UV sugárzást

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.