Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Omni-Shade®

Az Omni-Shade® technológia az ultraibolya A és B sugarakat (UVA és UVB) zárja ki, így segít a leégés és a hosszú távú bőrkárosodás megelőzésében. A napvédő faktorszám (UPF) emelkedésével növekszik az UV védelem mértéke.

A biztonság az ultraibolya védelmi tényező (Ultraviolet Protection Factor, =UPF) növekedtével megnő, és több szintű Omni-Shade® védelem kapható: UPF 30, UPF 40 és UPF 50+. Ez a jelölés megfelel az UV sugárzás elleni százalékos védelemnek. pld.: az UPF 30 védelem azt jelenti hogy csak 1/30 a sugárnak kerül át az anyagon, ezáltal 96% -kra a bőr védve van. A sötétebb szín több fénysugarat elnyel, így a nyári modellek inkább tompa színekkel készülnek. Az Omni-Shade® technológia a termék egész élettartama alatt hatékony.

Az Omni-Shade® fő előnyei: 

  • véd a káros UV sugarak ellen
  • A Columbia márka volt az első, aki ajánlási pecsétet kapott a Bőrrák Alapítványtól
  • sűrűn szőtt szálakból készült, kerámia mikrorészecskék hozzáadásával, amelyek biztonságosan elnyelik és visszatükrözik az UV sugárzást

Fire Retardant

Anyagok és technológiák

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.