Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Omni-Shade®

Az Omni-Shade® technológia az ultraibolya A és B sugarakat (UVA és UVB) zárja ki, így segít a leégés és a hosszú távú bőrkárosodás megelőzésében. A napvédő faktorszám (UPF) emelkedésével növekszik az UV védelem mértéke.

A biztonság az ultraibolya védelmi tényező (Ultraviolet Protection Factor, =UPF) növekedtével megnő, és több szintű Omni-Shade® védelem kapható: UPF 30, UPF 40 és UPF 50+. Ez a jelölés megfelel az UV sugárzás elleni százalékos védelemnek. pld.: az UPF 30 védelem azt jelenti hogy csak 1/30 a sugárnak kerül át az anyagon, ezáltal 96% -kra a bőr védve van. A sötétebb szín több fénysugarat elnyel, így a nyári modellek inkább tompa színekkel készülnek. Az Omni-Shade® technológia a termék egész élettartama alatt hatékony.

Az Omni-Shade® fő előnyei: 

  • véd a káros UV sugarak ellen
  • A Columbia márka volt az első, aki ajánlási pecsétet kapott a Bőrrák Alapítványtól
  • sűrűn szőtt szálakból készült, kerámia mikrorészecskék hozzáadásával, amelyek biztonságosan elnyelik és visszatükrözik az UV sugárzást

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.