Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

OMNI-SHIELD®

Az OMNI-SHIELD® technológia alapelve az anyag felületi feszültségének különbsége. A szövetre felhordott anyag védőfóliát képez, amelynek felületi feszültsége alacsonyabb, mint a vizet tartalmazó folyadékoknál. Ennek köszönhetően a folyadékot az anyagról lepergeti. Az Omni Shield technológia képes arra, hogy minden, max. 73°C hőmérsékletű folyadékot foltmentesen lepergessen anélkül, hogy az anyag tapintására bármilyen módon kihatna. Ez a ruházat felületi védelme ellenáll az esőnek és a szennyeződésnek, valamint szárazon és tisztán tartja a testét. 

  • Az Omni-Shield® technológia különféle anyagokra alkalmazható anélkül, hogy befolyásolná az anyag légáteresztő képességét, kinézetét vagy szerkezetét. 
  • Az Omni-Shield® anyag a kezeletlen alapanyagokhoz képest 4-5x gyorsabban szárad.
  • Megfelelő karbantartás mellett megvédi a terméket az egész élettartama során. 

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.