Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

OMNI-SHIELD®

Az OMNI-SHIELD® technológia alapelve az anyag felületi feszültségének különbsége. A szövetre felhordott anyag védőfóliát képez, amelynek felületi feszültsége alacsonyabb, mint a vizet tartalmazó folyadékoknál. Ennek köszönhetően a folyadékot az anyagról lepergeti. Az Omni Shield technológia képes arra, hogy minden, max. 73°C hőmérsékletű folyadékot foltmentesen lepergessen anélkül, hogy az anyag tapintására bármilyen módon kihatna. Ez a ruházat felületi védelme ellenáll az esőnek és a szennyeződésnek, valamint szárazon és tisztán tartja a testét. 

  • Az Omni-Shield® technológia különféle anyagokra alkalmazható anélkül, hogy befolyásolná az anyag légáteresztő képességét, kinézetét vagy szerkezetét. 
  • Az Omni-Shield® anyag a kezeletlen alapanyagokhoz képest 4-5x gyorsabban szárad.
  • Megfelelő karbantartás mellett megvédi a terméket az egész élettartama során. 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.