Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

OMNI-TECH®

Az Omni-Tech® technológia első védőrétege az Omni-Shield®,amely egy védőfólia a termék felületén. A következő réteg egy mikroporózus membrán, amely megakadályozza a víz behatolását, ugyanakkor biztosítja az izzadság eltávolítását. Az  Omni-Tech® membrán légáteresztő, ennek köszönhetően lehetővé teszi a nedvességgőz kijutását. Az összes Omni-Tech® terméknek a vízoszlop 10 000 mm és a légáteresztő paraméter pedig 10 000 g/m². Az Omni-Tech® védelmi rendszer harmadik rétege a belső bélésanyag, aminek kettős szerepe van: egyrészt belülről védi a membránt, másrészt a nedvességelszí vásban játszik szerepet. Megfelelő karbantartás mellett az Omni-Tech® technológia a termék egész élettartama alatt hatékony. 

  • többrétegű védelmi rendszer  
  • a mikroporózus membrán lehetővé teszi a nedvesség eltávolítását 
  • vízálló 10 000mm és légáteresztő MVTR 10.000g/m2/24 óra

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.