Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Outwell külső sátor anyaga

Az Outwell Dán márka együttműködik családi sátrai külső sátor anyagainak fejlesztésében. Poliészter és polimer pamut anyagokat használnak sátrukhoz.

Biztosan egyáltalán nem kell bemutatnunk a dán Outwell céget. Egy olyan cégről beszélünk, amely a piacunkon elérhető legkényelmesebb családi sátrak szállítójaként híres, és megtiszteltetés számunkra, hogy ez a márka a webshopunk egyik zászlóshajója.

Az Outwell márka együttműködik családi sátrai anyagainak fejlesztésében és gyártásában. Ennek köszönhetően a felhasznált anyagok megfelelnek a márka igényes tervezési követelményeinek és mindenekelőtt a lehető legjobb funkcionalitásnak. A külső sátor vagy UV-álló 100% poliészter szálakból készülnek, amelyek megfelelnek az igényes körülményeknek, vagy a polimer pamut (pamut és poliészter keveréke) a maximális légáteresztés és kényelem érdekében különböző kültéri hőmérsékletekhez.

A poliészter külső sátorponyván PU bevonat található, amely biztosítja a szükséges vízállóságot. A polimer pamutból készült, finoman szőtt külső sátrak víztaszító felülettel rendelkeznek, de lehetővé teszik a vízgőz áthaladását, hogy megakadályozzák a páralecsapódást a felszínen.

Az Outwell családi sátrak külső sátrai a következő anyagokból készülnek:

Outtex 3000 Select

Outtex 3000 Select tartós poliészter, alkalmi táborozáshoz. PU bevonattal ellátott, a vízoszlop mennyisége 3000 mm. Ezt az anyagot a Utility Tents kollekciójánál és partysátrainál találhatja meg, például a Day Shelter M vagy L sátraiban.

Outtex 3000 Silver Pro

Outtex 3000 Silver Pro poliészter PU bevonattal, vízoszlop 3000 mm. Belül ezüstréteggel is bevonják, amely visszatükrözi a belső hőt, és így kellemes hőkomfortot tart a sátor belsejében.

Outtex 3000 Peak

Outtex 3000 Peak az Outtex 3000 sorozat legtartósabb anyaga. Egyensúlyt biztosít a súly és a tartósság között, és megfelel a rendszeres kempingezés követelményeinek. Természetesen van PU bevonata, vízoszlopa 3000 mm.

Outtex 4000 Select

Outtex 4000 Select tartós poliészter, amely rendszeres kempingezésre alkalmas. PU bevonattal van ellátva, vízoszlopa 4000 mm. Ezt az anyagot külső sátrak gyártására használják az Air és a Privilege gyűjteményekből. Megtalálhatja például a Cedarville 3A, Reddick 5A, Chatham 6A, Dayton 4 vagy Willwood 6 sátrakban.

Outtex 6000 Pro

Outtex 6000 Pro egy rendkívül erős és tartós poliészter, amelyet az Outwell sátrak fényűzőbb kollekciójához készítettek. Ez az anyag PU bevonattal rendelkezik és a vízoszlopa 6000 mm - alkalmas egész éves táborozáshoz. A kollekció felfújható sátrai az Outtex 6000 Pro anyagból készült külső sátorral büszkélkedhetnek. A Smart Air (például a Mayville 6SA vagy Belleville 5SA) és a Premium kollekció rúdszerkezetű sátrai, mint például a Birdland 5P, Nevada 4P vagy Montana 6P.

Outtex Airtech

Outtex Airtech polimer pamut, azaz pamut és poliészter keverékéből készül. Légáteresztő anyag, víztaszító kivitelben. A sűrű szövésű szálak megakadályozzák a víz szivárgását, természetes és mesterséges anyagok kombinációjának köszönhetően a vízgőz nem csapódik le a sátor belsejében. Ez a légáteresztő anyag megtalálható az Imperial Air felfújható sátrak legmagasabb kategóriában, különösen a Rock Lake 3ATC és Rock Lake 5ATC sátrakban.

Outwell sátorvizsgáló központ (angol):

 

Outwell családi sátrak

NosiLife Craghoppers

Anyagok és technológiák

Down

Anyagok és technológiák

Happy Merino

Anyagok és technológiák