Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Outwell Panorama

A dán Outwell márka bemutatja az Outwell Panorama nevű kiegészítő elemeit, amely maximális kényelmet és mindenekelőtt a környező természettel való közvetlen kapcsolatot biztosít.

A dán Outwell céget egyáltalán nem kell bemutatnunk. Ez a márka a piacon elérhető legkényelmesebb családi sátrak gyártójaként szerzett hírnevet, és megtiszteltetés számunkra, hogy ez a márka a mi webáruházunk egyik zászlóshajója.

Az Outwell márka folyamatosan arra törekszik, hogy növelje családi sátrainak kényelmét. Annak érdekében, hogy Ön a lehető legközelebb legyen a természethez miközben továbbra is elegendő privát szféra álljon rendelkezésére, a sátrak széles szúnyoghálós bejárattal, széles, sötétített ablakokkal, sötétített mennyezettel és tágas Ambassador Master és Premier hálószobákkal rendelkeznek, valamint kifinomult 360°-os Access System bejáratokkal vannak ellátva. Ezek a kiegészítők együtt alkotják az Outwell Panorama rendszert.

Panorámás bejáratok

Az Outwell Panorama rendszernek széles, panorámás főbejárata van, melynek köszönhetően nem kell lehajtania a fejét, nem kell semmilyen akadályt leküzdenie és a botlásoktól sem kell félnie a sátorba való belépéskor. A cipzár segítségével nyissa ki a teljes bejáratot - így még reggeli vagy az előtérben való pihenés közben is kapcsolatban marad a környező természettel. A négy cipzárnak köszönhetően más-más lehetőség adódik a főbejárat kinyitására: csak a bal vagy a jobb fele, vagy csak a felső rész a szellőzéshez - az egyébként zárt térben.

Szúnyoghálók a sátor bejáratánál

Az Outwell sátrak bejáratai széles szúnyoghálóval vannak felszerelve, ennek köszönhetően teljesen nyitva hagyhatja a bejáratokat a jobb szellőzés érdekében az előtérben anélkül, hogy aggódnia kellene a bosszantó rovarok miatt.

Sötétített ablakok

Az Outwell sátrak előtereinek ablakai nem csak panorámásak és elég nagyok, hanem speciális réteggel is be vannak vonva, amely számos funkcionális tulajdonsággal rendelkezik. Az UV-sugárzás és az erős napfény elleni védelem mellett ez a réteg segít fenntartani a kellemes hőmérsékletet és árnyékot ad a sátorban. Így élvezheti a nagyszerű kilátást a sátorból, miközben megtartja a szükséges privát szférát.

Access System, 360°-os nyitási rendszer

 

Az Outwell sátor hálófülkéi forradalmian új, 360°-os Access System-el rendelkeznek. Egyetlen cipzár lehetővé teszi a hálófülke bejáratának teljes kinyitását, és egy kis zsebbe csomagolását. Ennek kinyitásával akadályok nélkül juthat be a hálórészbe, és kibővítheti az előteret, így kényelmesebben kempingezhet nap közben. A négy cipzáras rendszernek köszönhetően a hálórész bejárata tetszés szerint állítható. Megnyithatja az egész bejáratot vagy csak az egyik oldalt. Ha szeretné élvezni a friss levegőn való alvást, ugyanakkor privát szférára van szüksége, akkor csak a bejárat felső felét nyissa ki.

Sötétített mennyezet

Az Outwell sátrak sötétített mennyezete és a hálófülke sötétített falai növelik a sátorban való alvás kényelmét. Ha szeretne ebéd után egy kicsit aludni, vagy hamarabb lefeküdne, esetleg nem szeretné, hogy gyermekei hajnalban az első napfényre felébredjenek, akkor biztosan értékelni fogja ezt a kiegészítést.

Ambassador Master Bedroom hálófülke

Az Ambassador Master hálófülkék 230 cm hosszúak és magasak, így kényelmesen elfér bennük. A sötétített mennyezet és hálófülke falak növelik a sátorban való alvás kényelmét. A tágas padlónak és a hálózati kábel-bemenetnek köszönhetően éjjeli szekrényt, lámpát helyezhet el, vagy töltheti mobiltelefonját és fényképezőgépét éjszaka a hálófülkében.

Premier Bedroom hálófülke

A Premier hálószoba elegendő helyet kínál derékalj vagy a matrac számára. A sötétített mennyezet és a hálórész falai nyugodt alvást tesznek lehetővé. A tágas padlónak és a hálózati kábel-bemenetnek köszönhetően éjjeli szekrényt, lámpát helyezhet el, vagy töltheti mobiltelefonját és fényképezőgépét éjszaka a hálófülkében.

 

Outwell családi sátrak

NosiLife Craghoppers

Anyagok és technológiák

Omni-Freeze™ Zero

Anyagok és technológiák

Omni-Freeze™ Zero Ice

Anyagok és technológiák