Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Polartec Power Grid

A Polartec® Power Grid™ a műszaki teljesítmény határait tágítja. A szabadalmaztatott rácstervezés kialakításával felfedezett egy új módszert a szövettömeg csökkentésére, miközben megtartja az anyag fűtőképességét és térfogatát. Ez a rácsszerkezet növeli mind a felszívódás hatékonyságát, mind a légáteresztő képességet olyan célzott érintkezési pontok létrehozásával, amelyek felgyorsítják a pára felszívódását, eltávolítását. 

A Polartec® Power Grid™ rácsszerkezetének keresztpontjaiban lévő nyitott légcsatornák egyszerűsítik az aktivitás során termelt plusz hő elvezetését.

Ugyanakkor ezek a csatornák sokkal jobb tárolási tulajdonságokat biztosítanak és általában csökkentik az egész termék súlyát.

A minimális súlyhoz tartozó maximális fűtőerő továbbá minimális terheléssel és optimális feltételekkel is párosul a sportoláshoz. A kompozit technológiájú rácsos szerkezet sokkal nagyobb hatásfokkal vezeti el az izzadságot mint az normál anyagok. A technológia teljesen elkerüli a kémiai folyamatok használatát, amelyek hatékonysága idővel elhalványulna.

 

A Polartec Power Grid anyagok előnyei:

  • Csökkenti a súlyt és több hőt biztosít
  • Gyorsan száradó
  • Jó légáteresztő
  • Alacsony súly
  • Egyszerű karbantartás

 

Q:Dry

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.

G-Dots

Anyagok és technológiák