Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Polartec Power Grid

A Polartec® Power Grid™ a műszaki teljesítmény határait tágítja. A szabadalmaztatott rácstervezés kialakításával felfedezett egy új módszert a szövettömeg csökkentésére, miközben megtartja az anyag fűtőképességét és térfogatát. Ez a rácsszerkezet növeli mind a felszívódás hatékonyságát, mind a légáteresztő képességet olyan célzott érintkezési pontok létrehozásával, amelyek felgyorsítják a pára felszívódását, eltávolítását. 

A Polartec® Power Grid™ rácsszerkezetének keresztpontjaiban lévő nyitott légcsatornák egyszerűsítik az aktivitás során termelt plusz hő elvezetését.

Ugyanakkor ezek a csatornák sokkal jobb tárolási tulajdonságokat biztosítanak és általában csökkentik az egész termék súlyát.

A minimális súlyhoz tartozó maximális fűtőerő továbbá minimális terheléssel és optimális feltételekkel is párosul a sportoláshoz. A kompozit technológiájú rácsos szerkezet sokkal nagyobb hatásfokkal vezeti el az izzadságot mint az normál anyagok. A technológia teljesen elkerüli a kémiai folyamatok használatát, amelyek hatékonysága idővel elhalványulna.

 

A Polartec Power Grid anyagok előnyei:

  • Csökkenti a súlyt és több hőt biztosít
  • Gyorsan száradó
  • Jó légáteresztő
  • Alacsony súly
  • Egyszerű karbantartás

 

NosiLife Craghoppers

Anyagok és technológiák

Omni-Freeze™ Zero

Anyagok és technológiák

Omni-Freeze™ Zero Ice

Anyagok és technológiák