Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Polartec Power Stretch

diagram

A Polartec® Power Stretch® mechanikusan ellenálló, kétirányú rugalmas szövés, kiváló hőszabályozó és szállító tulajdonságokkal.

Az anyag a szövetek szerkezeteinek összekapcsolásának elvén alapul, amely lehetővé teszi különböző anyagok használatát a szövet felső és alsó részén. Nagyon sűrűn szőtt és rövidre van vágva. Ezek az anyagok kivételesen hosszú élettartamúak, szélállók és könnyűek. Az anyagnak számtalan alkalmazása lehetséges a funkcionális ruházat körében.

 

Képleírás:

  1. kiváló légáteresztés
  2. rugalmasság mind a 4 irányban
  3. nedvesség-diszperzió, amely a verejték gyorsabb elpárolgását teszi lehetővé
  4. a bőrtől elvezeti az izzadtságot

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.