Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Polygiene®

Az izzadás minden fizikai tevékenység természetes és fontos része. A testünkben 2-3 millió verejtékmirigy felelős a létfontosságú hőmérséklet-szabályozásért és a testhűtésért. Maga az izzadás szagtalan, de a textilekkel kombinálva nedves és meleg környezetet teremt, amely már ideális a kellemetlen szagokat okozó baktériumok szaporodására.

A Polygiene® megakadályozza ezen szagos baktériumok szaporodását közvetlenül a forrásnál. Ehhez kis koncentrációban 100%-ban újrahasznosított ezüstsót (ezüst-kloridot) használ, antimikrobiális tulajdonságokkal. Ezt a kezelést a textilen a gyártás végső szakaszában alkalmazzák, amely bizonyítottan hatékony védelmet nyújt a kellemetlen szagokkal szemben. A Polygiene® kezelés csak a szövet felületén aktív, így nem befolyásolja a bőr természetes baktériumflóráját. A technológia 100%-osan ártalmatlan az egészséges, ugyanolyan biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik Európában, mint a nyitott sebekkel való közvetlen érintkezéshez használt kötszerek. Abszolút környezetbarát is, ezt a bluesign® tanúsítvány is megerősíti. A bevonatot úgy tervezték, hogy a ruhadarab egész élettartama alatt működjön. A termék életciklusának szempontjából a Polygiene® kezelés számos környezeti és gazdasági előnyt kínál. A ruházatot alacsonyabb hőmérsékleten és ritkábban is elég mosni. Ezzel jelentős energiát és vizet takaríthatunk meg. A Polygiene® meghosszabbítja magának a ruhának az élettartamát is, mivel baktériumok és a gyakori mosás lebontják a szálakat és elhasználják a terméket. Ez azt jelenti, hogy a Polygiene-kel kezelt ruházat hosszabb ideig tart.

A Polygiene® fő előnyei:

  • megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó baktériumok szaporodás
  • egészségünkre ártalmatlan, csak a textil felületén fejti ki hatását 
  • bluesign® tanúsítvány – környezetbarát gyártás
  • a termék egész életciklusa alatt kitart
  • meghosszabbítja a ruháid élettartamát - ritkábban és alacsonyabb hőmérsékleten történő mosás nem károsítja annyiira az anyagot
  • kevesebb mosás = pénzt, vizet spórolunk vele, kíméljük a környezetünket és a ruhát is
  • helyet takarít meg a hátizsákban - nem kell annyi plusz ruhát magunkkal vinni

 

 

 

NosiLife Craghoppers

Anyagok és technológiák

Down

Anyagok és technológiák

Happy Merino

Anyagok és technológiák