Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra
  • Zimní výprodej

Polygiene®

Az izzadás minden fizikai tevékenység természetes és fontos része. A testünkben 2-3 millió verejtékmirigy felelős a létfontosságú hőmérséklet-szabályozásért és a testhűtésért. Maga az izzadás szagtalan, de a textilekkel kombinálva nedves és meleg környezetet teremt, amely már ideális a kellemetlen szagokat okozó baktériumok szaporodására.

A Polygiene® megakadályozza ezen szagos baktériumok szaporodását közvetlenül a forrásnál. Ehhez kis koncentrációban 100%-ban újrahasznosított ezüstsót (ezüst-kloridot) használ, antimikrobiális tulajdonságokkal. Ezt a kezelést a textilen a gyártás végső szakaszában alkalmazzák, amely bizonyítottan hatékony védelmet nyújt a kellemetlen szagokkal szemben. A Polygiene® kezelés csak a szövet felületén aktív, így nem befolyásolja a bőr természetes baktériumflóráját. A technológia 100%-osan ártalmatlan az egészséges, ugyanolyan biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik Európában, mint a nyitott sebekkel való közvetlen érintkezéshez használt kötszerek. Abszolút környezetbarát is, ezt a bluesign® tanúsítvány is megerősíti. A bevonatot úgy tervezték, hogy a ruhadarab egész élettartama alatt működjön. A termék életciklusának szempontjából a Polygiene® kezelés számos környezeti és gazdasági előnyt kínál. A ruházatot alacsonyabb hőmérsékleten és ritkábban is elég mosni. Ezzel jelentős energiát és vizet takaríthatunk meg. A Polygiene® meghosszabbítja magának a ruhának az élettartamát is, mivel baktériumok és a gyakori mosás lebontják a szálakat és elhasználják a terméket. Ez azt jelenti, hogy a Polygiene-kel kezelt ruházat hosszabb ideig tart.

A Polygiene® fő előnyei:

  • megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó baktériumok szaporodás
  • egészségünkre ártalmatlan, csak a textil felületén fejti ki hatását 
  • bluesign® tanúsítvány – környezetbarát gyártás
  • a termék egész életciklusa alatt kitart
  • meghosszabbítja a ruháid élettartamát - ritkábban és alacsonyabb hőmérsékleten történő mosás nem károsítja annyiira az anyagot
  • kevesebb mosás = pénzt, vizet spórolunk vele, kíméljük a környezetünket és a ruhát is
  • helyet takarít meg a hátizsákban - nem kell annyi plusz ruhát magunkkal vinni

 

 

 

Fire Retardant

Anyagok és technológiák

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Coleman Blackout Bedrooms

Anyagok és technológiák

Speciális bevonat a sátor anyagán amely segít abban, hogy ne melegedjen túl a sátor akkor sem, ha közvetlen napsütés éri.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el.