Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

PrimaLoft

A Primaloft szál jelenleg az egyik legerősebb szintetikus hőszigetelő anyag outdoor használatra. Ugyanolyan melegen tart, mint a pehely. A különbség a mikroszálak magas víztaszító képessége, amely lehetővé teszi, hogy megőrizze kiváló hőszigetelő képességét. 

A Primaloft további nagy előnye még a könnyűsége, és az a képesség, hogy hosszan tartó tömörítés után is képes felvenni eredeti alakját.primaloft_hu.jpg


Eredetileg az amerikai hadsereg számára fejlesztették ki a libatoll helyettesítésére. Könnyen kezelhető - mosható, nagyon gyorsan szárad. Allergiások számára is alkalmas.

A Primaloft többféle változatban kapható:

1. A Primaloft® One mikroszálakból áll, amelyek a kapott anyagnak puhaságot, könnyedséget és vízállóságot kölcsönöznek.

2. A Primaloft® Sport kétféle mikroszál kombinációja, a vastagabbak úgynevezett loftot - nagyobb térfogatot - adnak az anyagnak.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.