Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

PrimaLoft

A Primaloft szál jelenleg az egyik legerősebb szintetikus hőszigetelő anyag outdoor használatra. Ugyanolyan melegen tart, mint a pehely. A különbség a mikroszálak magas víztaszító képessége, amely lehetővé teszi, hogy megőrizze kiváló hőszigetelő képességét. 

A Primaloft további nagy előnye még a könnyűsége, és az a képesség, hogy hosszan tartó tömörítés után is képes felvenni eredeti alakját.primaloft_hu.jpg


Eredetileg az amerikai hadsereg számára fejlesztették ki a libatoll helyettesítésére. Könnyen kezelhető - mosható, nagyon gyorsan szárad. Allergiások számára is alkalmas.

A Primaloft többféle változatban kapható:

1. A Primaloft® One mikroszálakból áll, amelyek a kapott anyagnak puhaságot, könnyedséget és vízállóságot kölcsönöznek.

2. A Primaloft® Sport kétféle mikroszál kombinációja, a vastagabbak úgynevezett loftot - nagyobb térfogatot - adnak az anyagnak.

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.