Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Recco® biztonsági rendszer

Érdekli, hogyan működik a Recco biztonsági rendszer?

A Recco® biztonsági rendszer két részből tevődik össze – egy detektorból és egy reflektorból. A relfektor egy 4 g súlyú kis kapszula, amelyet például egy hátizsákba vagy kabátba integrált védőtokba helyeznek el. A jel továbbításához nincs szükség áramra, vízálló, mosható és gyakorlatilag korlátlan élettartamú.

A detektort a mentők használják a keresett személy pontos helyének meghatározására - általában helikopterrel. A sebesség fontos a mentésben. Helikopteres keresés esetén akár 130 km/h sebességgel is lehet haladni és a keresendő terület sugara 200 méter. Egy négyzetkilométert így 3-4 perc alatt lehet átkutatni, ami percenként 30 futballpályát jelent.

Ha a reflektor megfelelően van elhelyezve, a rendszer lehetővé teszi, hogy akár 30 méteres hótakaró alatt is megtaláljon egy eltemetett személyt. 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.

Válogatásunk

67 980 Ft (20.01 %) 54 380 Ft

Összehasonlítom

70 240 Ft (15.01 %) 59 700 Ft

Összehasonlítom

18 680 Ft (20.02 %) 14 940 Ft

Összehasonlítom

69 590 Ft (22.66 %) 53 820 Ft

Összehasonlítom