Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Siberium 10000 3L

A könnyű, háromrétegű membrán anyag tökéletes kényelmet biztosít nehéz körülmények között is a tapasztalt felhasználók számára, akik egy olyan terméket keresnek, ami remekül ellenáll a nedvességnek, víznek, szélnek, miközben kis helyen is elfér. Az anyag vízállósága 10 000 mm, míg szélálló képessége 10 000 g/m2/24 h. 3 rétegű szerkezete, mely egymással ellentétes irányú rétegekből és egy vízhatlan DWR bevonatból áll, rendkívül kényelmes és ellenálló is egyben.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.