Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Siberium 10000 2L Strech

Kétrétegű anyag, mely 10 000 mm-ig vízálló és légáteresztő képességének mértéke 10 000 g/m2/24h. A kétrétegű szerkezete ellentétes irányú, vízhatlan membránjának köszönhetően pedig rendkívül ellenálló és kényelmes. A SIBERIUM 2L anyagai úgy lettek kifejlesztve hogy a különféle sportok széles skálájának megfeleljenek, nagy hangsúlyt fektetve a védelemre az időjárás viszontagságaival szemben. A SIBERIUM 2L anyagával kombinált bélések remekül elvezetik a nedvességet és sokat hozzátesznek az anyag tartósságához és kényelmességéhez. Sőt mi több ez az anyag sztreccses is egyben, így szabad mozgást biztosít, mind a négy irányba.

 

 

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.