Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Tecnosoft

A Tecnosoft egy kifinomult sima szövési technológiával kezelt fényes anyag, amely mindkét irányban közel azonos számú fonalat tartalmaz, így a selyemhez, a világ egyik legfényűzőbb szövetéhez hasonlít.

A finom anyag szorosan szőtt, mégis nagyon könnyű. A Tecnosoft technológiával kezelt szövet UV-álló és minimális vízfelvétele lenyűgöző. Az anyag lélegző és nagyon gyorsan szárad. Funkcionalitás és megjelenés szempontjából a Tecnosoft technológiával készült ruházat mindennapi városi viseletre a legalkalmasabb.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.