Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

🏕️ KÓD:camp4caravan 🏕️További -10% a kiválasztott kemping márkákra

Tecnostretch

TECNOSTRETCH: Meleg réteg technikai megjelenéssel 


A sportruházatok legújabb trendjei közé tartoznak a technikai felületű anyagok, amelyek közé a fleece is tartozik. Az olasz Pontetorto cég Tecnostrech anyaga, remek megjelenésű és emellett rendkívül rugalmas és jó hőszigetelő is egyben. A Tecnostrech anyagcsalád a leggyorsabban növő termékkategória a Pontetortonál. A hozzáadott spandexszál különleges rugalmasságot biztosít az anyagnak. A Pontetorto fleece hőszigetelő tulajdonságai folyamatosan fennmaradnak, mivel az anyag plüss fonákja nagy mennyiségű meleg levegőt képes tárol. A gyártás sok tapasztalatot és nagy jártasságot követel. A többi Pontetorto fleecehez hasonlóan az anyagnak ellenállónak kell lenni a kopással és a szakadással szemben. A sokéves fejlesztés és tapasztalat lehetővé teszi a Pontetorto számára, hogy a szál-sűrűség és a kötés technikáinak ideális kombinációjával egy páratlanul könnyű, puha, rugalmas és tartós anyagot hozzanak létre. A hihetetlenül könnyű szövetek (125 g/m2 súlytól egészen 250 g/m2-ig) a jelenlegi piacon rendkívül fontos termékek.

A Tecnostretch termékcsalád egyéb speciális kezelésekkel is rendelkezik, mint például a kerámia felületi kezelés, amelyet a szövet teljes teljes egészén lehet alkalmazni, vagy akár csak mintaként. Ezután a szakadás és kopás teszteken akár 4-es, 5-ös fokozatot is elérhet (5-ös fokozat a legjobb). A minták pedig digitálisan és pigment nyomtatással is felvihetőek az anyagra.

 

TechGrid

Anyagok és technológiák

Microface

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.