Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra
  • Zimní výprodej

Tecnostretch

TECNOSTRETCH: Meleg réteg technikai megjelenéssel 


A sportruházatok legújabb trendjei közé tartoznak a technikai felületű anyagok, amelyek közé a fleece is tartozik. Az olasz Pontetorto cég Tecnostrech anyaga, remek megjelenésű és emellett rendkívül rugalmas és jó hőszigetelő is egyben. A Tecnostrech anyagcsalád a leggyorsabban növő termékkategória a Pontetortonál. A hozzáadott spandexszál különleges rugalmasságot biztosít az anyagnak. A Pontetorto fleece hőszigetelő tulajdonságai folyamatosan fennmaradnak, mivel az anyag plüss fonákja nagy mennyiségű meleg levegőt képes tárol. A gyártás sok tapasztalatot és nagy jártasságot követel. A többi Pontetorto fleecehez hasonlóan az anyagnak ellenállónak kell lenni a kopással és a szakadással szemben. A sokéves fejlesztés és tapasztalat lehetővé teszi a Pontetorto számára, hogy a szál-sűrűség és a kötés technikáinak ideális kombinációjával egy páratlanul könnyű, puha, rugalmas és tartós anyagot hozzanak létre. A hihetetlenül könnyű szövetek (125 g/m2 súlytól egészen 250 g/m2-ig) a jelenlegi piacon rendkívül fontos termékek.

A Tecnostretch termékcsalád egyéb speciális kezelésekkel is rendelkezik, mint például a kerámia felületi kezelés, amelyet a szövet teljes teljes egészén lehet alkalmazni, vagy akár csak mintaként. Ezután a szakadás és kopás teszteken akár 4-es, 5-ös fokozatot is elérhet (5-ös fokozat a legjobb). A minták pedig digitálisan és pigment nyomtatással is felvihetőek az anyagra.

 

Fire Retardant

Anyagok és technológiák

Fire Retardand egy olyan technológia, amely tűz keletkezése esetén elfolytja és eliminálja annak következményeit.

Coleman Blackout Bedrooms

Anyagok és technológiák

Speciális bevonat a sátor anyagán amely segít abban, hogy ne melegedjen túl a sátor akkor sem, ha közvetlen napsütés éri.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el.