Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Tecnostretch

TECNOSTRETCH: Meleg réteg technikai megjelenéssel 


A sportruházatok legújabb trendjei közé tartoznak a technikai felületű anyagok, amelyek közé a fleece is tartozik. Az olasz Pontetorto cég Tecnostrech anyaga, remek megjelenésű és emellett rendkívül rugalmas és jó hőszigetelő is egyben. A Tecnostrech anyagcsalád a leggyorsabban növő termékkategória a Pontetortonál. A hozzáadott spandexszál különleges rugalmasságot biztosít az anyagnak. A Pontetorto fleece hőszigetelő tulajdonságai folyamatosan fennmaradnak, mivel az anyag plüss fonákja nagy mennyiségű meleg levegőt képes tárol. A gyártás sok tapasztalatot és nagy jártasságot követel. A többi Pontetorto fleecehez hasonlóan az anyagnak ellenállónak kell lenni a kopással és a szakadással szemben. A sokéves fejlesztés és tapasztalat lehetővé teszi a Pontetorto számára, hogy a szál-sűrűség és a kötés technikáinak ideális kombinációjával egy páratlanul könnyű, puha, rugalmas és tartós anyagot hozzanak létre. A hihetetlenül könnyű szövetek (125 g/m2 súlytól egészen 250 g/m2-ig) a jelenlegi piacon rendkívül fontos termékek.

A Tecnostretch termékcsalád egyéb speciális kezelésekkel is rendelkezik, mint például a kerámia felületi kezelés, amelyet a szövet teljes teljes egészén lehet alkalmazni, vagy akár csak mintaként. Ezután a szakadás és kopás teszteken akár 4-es, 5-ös fokozatot is elérhet (5-ös fokozat a legjobb). A minták pedig digitálisan és pigment nyomtatással is felvihetőek az anyagra.

 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.