Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Thermal R

A Marmotem által kifejlesztett speciális kialakítású szigetelő réteg vagyis a szintetikus ThermalTM, remekül szolgál különféle felhasználás esetén a hideg időben.

Hogyan működik a ThermalTM?

A többcsatornás és üreges szálak egyedülálló kombinációja úgy van kialakítva, hogy maximális hőt biztosítson, miközben csökkenti az izzadás, a kondenzáció és a nedvesség káros hatásait. A finom többirányú szálak remekül eltávolítják a nedvességet, míg az üreges szálak kiváló loftot biztosítanak minimális tömeg mellett is.

Mik a ThermalTM  technológia előnyei?

Ennek a technológiának a fő előnyei a tartósság és a kiváló arány amelyet súly és szigetelés közt nyújt. 

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.