Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

💣 BLACK FRIDAY -30% és -60% az outdoor felszerelésekre Megnézem

Thermoball

A The North Face™ létrehozott egy partnerséget  a PrimaLoft, Inc. céggel© új szintetikus alternatívát tollakat kínál.

thermoball-logo.jpg

A Thermoball egy exkluzív szintetikus szigetelés, amelynek szigetelési tulajdonságai nagyon hasonlítanak a libatollakhoz, 600 cuin töltettel. Szintetikus anyagként azonban könnyebben megbirkózik a nedvességgel. 

A hagyományos szintetikus folyamatos szálas szigetelésekkel ellentétben a szintetikus szálakból álló kis kerek fürtök szorosan utánozzák a tollcsomókat. Ez jobb hőmegkötést eredményez a kis légkamrákban.

A Thermoball ™ Eco 100% -ban újrahasznosított, anyagokból áll. Szorosan csoportosított szintetikus szálakból készül, amelyek utánozzák a tollakat.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.