Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Thermolite®

A Thermolite® egy kiváló és könnyű hőszigetelő anyag. Gyakran meleg téli, kötött alsóneműként használják (Direct Alpine T3 sorozat), vagy egy kombinált szövet belső rétegeként, amely védelmet nyújt a hideg ellen. Remek tulajdonságait nedvesen is megtartja.

Ez egy kötött vagy softshell anyag, amely Advansa üreges szálakból készül. Az üreges szálak tele vannak levegővel, így sokkal jobb szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A Thermolite-ból készült termékek könnyűek és kényelmesek, magas fokú védelmet nyújtanak a hideg ellen normál vagy akár nedves körülmények között, valamint tökéletesen szabad mozgást biztosít a felhasználók számára.

Elica

Anyagok és technológiák

Az Elica technológia a cipő alját alkotó négy réteg - a cipő sarka, a talpbetét, a középtalp és a talp - egyedülálló kombinációja. Az Elica biztosítja a terhelés egyenletesebb eloszlását a lábfej egyes részein a teljes lépésfázis alatt. Lépés közben az AKU Elica technológia extra párnázottságot biztosít a lábfej terhelt területein, és jobb tapadást, nagyobb stabilitást és a teher optimális eloszlását biztosítja.

Thermicfibre 1

Anyagok és technológiák

A szilikonizált szálas Thermicfibre technológiának köszönhetően remek loftot érhetünk el. 

Thermicfibre 6

Anyagok és technológiák

A Thermicfibre 6 a Hollowfibre 6 utódja, amely egy spirálosan csavart csavart poliészter szál, amelyben 6 csatorna található.