Átkattintok a kategóriákra Átkattintok a kosárra Átkattintok a navigációra

Nem érdekelnek a kedvezmények és akciók, szeretném elrejteni a sávot.

Thermolite®

A Thermolite® egy kiváló és könnyű hőszigetelő anyag. Gyakran meleg téli, kötött alsóneműként használják (Direct Alpine T3 sorozat), vagy egy kombinált szövet belső rétegeként, amely védelmet nyújt a hideg ellen. Remek tulajdonságait nedvesen is megtartja.

Ez egy kötött vagy softshell anyag, amely Advansa üreges szálakból készül. Az üreges szálak tele vannak levegővel, így sokkal jobb szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A Thermolite-ból készült termékek könnyűek és kényelmesek, magas fokú védelmet nyújtanak a hideg ellen normál vagy akár nedves körülmények között, valamint tökéletesen szabad mozgást biztosít a felhasználók számára.

Q:Dry

Anyagok és technológiák

Tenson technológia

Anyagok és technológiák

A Tenson az 1980-as évek óta, amikor az első MPC™ (Moisture Permeability Coating) membránt gyártotta, küldetésének tekinti olyan új funkcionális technológiák kifejlesztését, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a víz és a szél ellen. Azóta azonban a vállalat fejlődött, és számos kifinomult technológiát alkalmaz termékeinél, hogy minden időjárási körülmények között védelmet biztosítson.

G-Dots

Anyagok és technológiák